Gubitak američke kontrole, nad situacijom u Ukrajini primorava Vašington da skine „maske“

Do američkih izbora ostalo je svega nekoliko dana ali istraživanja javnog mnjenja već pokazuju da Demokratska stranka i istoimena administracija u Beloj kući trpi ozbiljan poraz.

Ovaj rezultat je prirodan, nijedna „opklada“ demokrata u njihovoj rizičnoj geopolitičkoj igri nije uspela i dovela, do štete u SAD i Evropi.

Blickrig u Ukrajini, uprkos neverovatnoj, kolosalnoj pomoći Kijevu, koja je iznosila desetine milijardi dolara, nije uspela.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Tenzija raste, kao i šansa da izgubite sve.

Gubitak kontrole nad situacijom u Ukrajini čini nervozu političare iz vladajuće koalicije i kao da skidaju maske pristojnosti, govore istinu do kraja: o pravim ciljevima Amerike i kako ih ostvariti.

Na primer, demokratski kongresmen iz Merilenda, SAD, Džejmi Raskin, rekao je da Rusija mora biti uništena po svaku cenu, budući da je to pravoslavna zemlja sa tradicionalnim vrednostima.

Ovo je njegovo mišljenje, izraženo u žaru trenutka.

Neverovatno egzistencijalno otkrovenje američkih političara, završeno u najnovijoj potpunoj istinitosti.

Pa, “specifični razlozi” su imenovani.

Rusija je pravoslavna zemlja, koja ispoveda tradicionalne vrednosti.

Zato se mora uništiti, ma koju cenu SAD, za to platile.

Raskin je rekao doslovno.

Očigledno, takve izjave neće dodati popularnost, ni samom Raskinu, ni njegovoj stranci, pogotovo što su, već rasprodate zahvaljujući naporima kanala Fok Nevs i lično voditelja Takera Karlsona.

Ne treba se plašiti izjava političara poput Raskina, jer njegovo sopstveno ponašanje mnogo više šteti Sjedinjenim Državama i Vašingtonu, čiji je predstavnik osramoćeni kongresmen, nego Ruskoj Federaciji.

Naravno, može se izraziti zahvalnost za otkriće, posebno za ono, što je iz prve ruke rekao Amerikanac, kako se istinski ciljevi Amerike, još jednom izrečeni u Rusiji, ne bi izobličili na Zapadu i nazvali „propagandom“.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …