Tramp: Obećavam da ću zaustaviti sakaćenje dece, zbog “transrodnog ludila”!

U nedavnom predizbornom govoru, bivši predsednik Donald Tramp najavio je nameru da zabrani sakaćenje dece u ime transrodnosti i da osudi „transrodno ludilo“.

Govoreći na skupu u Južnoj Dakoti, obećao je: „Prvog dana potpisaću novu izvršnu naredbu o smanjenju federalnog finansiranja za sve škole, koje guraju kritičku teoriju rase, transrodnu netrpeljivost i druge neprikladne rasne, seksualne ili političke sadržaje našoj deci.”

Dodao je: „Potpisaću zakon o zabrani seksualnog sakaćenja dece, u svih 50 država.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Pored toga, obećao je da će osigurati da muškarci, ne mogu da učestvuju u ženskim sportovima.

Južna Dakota, već ima zakon koji zabranjuje operacije transrodnim maloletnicima.

Republikanska guvernerka Kristi Noem potpisala je prošle godine zakon koji sprečava pacijente mlađe od 18 godina da primaju lekove za blokiranje puberteta, polne hormone i operaciju promene pola; zdravstveni radnici, koji krše zakon mogli bi izgubiti licence i suočiti se sa građanskim tužbama.

Na rasprodanom mitingu u Rapid Sitiju, Tramp je dobio podršku od Noema, koji je rekao: „Učiniću sve što mogu da mu pomognem da pobedi i spasi ovu zemlju“.

Bilo je nekih spekulacija da je Tramp možda razmatra kao potencijalnu potpredsednicu, iako je ona negirala da se o tome razgovaralo, tokom nedavnog pojavljivanja na Fox & Friends.

Tramp obećava da će kazniti lekare, koji rade opasne transrodne operacije
Tramp je više puta izrazio protivljenje sakaćenju rodno zbunjene dece.

On je ranije ove godine na svojoj platformi društvenih medija objavio video, u kojem se zakleo da će kazniti lekare, koji pružaju takvu “negu” maloletnicima, ako pobedi na reizboru.

U govoru je obećao da će “zaštititi decu od levičarskog rodnog ludila”, navodeći planove za savezni zakon, koji priznaje samo dva pola i sprečava muškarce, koji tvrde da su žene da se pridruže ženskim sportskim timovima.

On je rekao: „Nijedna ozbiljna zemlja ne treba da kaže svojoj deci da su rođena pogrešnog pola“, dodajući: „Pod mojim vođstvom ovo ludilo će se završiti“.

On je takođe izneo planove da Ministarstvo pravde pokrene istragu o pojedinačnim bolnicama, kao i farmaceutskoj industriji, kako bi se otkrilo da li su namerno prikrivali „užasne dugoročne sporedne efekte promene pola, kako bi se obogatili”.

Pored toga, on je rekao da namerava da uspostavi privatno pravo na tužbu za pacijente, kojima je kao maloletnicima pružena „zdravstvena zaštita, koja afirmiše rod“, a kasnije je požalio zbog toga.

Tokom svog prethodnog predsedništva, Tramp je potpisao izvršnu uredbu kojom se zabranjuje saveznim agencijama da primoravaju svoje zaposlene i izvođače da prihvate kritičku teoriju rase.

Međutim, nije učinio ništa da spreči da mladi ljudi koji doživljavaju rodnu konfuziju budu hemijski i fizički osakaćeni transrodnim tretmanima i operacijama.

Iako je potpisao dvopartijski zakon o zabrani sakaćenja ženskih genitalija, on je kasnije poražen.

Ove prakse su u porastu u SAD kao rezultat imigracije iz delova sveta, gde se rutinski obavljaju, kao što su Bliski istok, Azija i Afrika.

Neki od Trampovih protivnika u trci imaju drugačiji stav, a guverner Kris Kristi se protivi bilo kakvim ograničenjima transrodnih procedura uprkos njihovoj opasnosti.

Kristi veruje da bi roditeljima trebalo dozvoliti da donose te odluke za svoju decu, naizgled ignorišući činjenicu da ih to često ostavlja neplodnim i uključuje uklanjanje zdravih organa iz njihovih tela.

Međutim, guverner Floride Ron DeSantis, koji se takođe kandiduje, potpisao je zakon 2021. godine kojim se transrodnim sportistima zabranjuje da se bave ženskim sportovima.

Takođe je odobrio državni propis, koji zabranjuje transrodnim osobama da koriste Medicaid za finansiranje zdravstvene zaštite, koja afirmiše rod i zakone, koji zabranjuju diskusije o rodnom identitetu i seksualnoj orijentaciji u učionicama, u javnim školama.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Blinken “otkrio Ameriku”: Kina radi za Rusiju!

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je Kina „dobavljač broj jedan” za ruski …