SZO preti, još jednom „bolešću X“ poput COVID-a, ako se sve nacije ne pridržavaju njenog autoritarnog sporazuma o pandemiji!

Na nedavnom sastanku Svetske zdravstvene organizacije (SZO) „Bolest Ks“, generalni direktor Tedros Adhanom Gebrejesus rekao je da ceo svet odmah mora da usvoji takozvani „Sporazum o pandemiji“, koji će omogućiti SZO da oslobodi globalne policijske snage koje regulišu, šta se objavljuje i deli na internetu.

Da bi bili „bolje pripremljeni“ za sledeću „pandemiju“ kao i „da bi razumeli bolest Ks“, Gebrejesus kaže da svetski lideri moraju da slušaju SZO u svakom trenutku, čak i kada je to u sukobu sa suverenim statusom nacije, tj. Sjedinjene Države i njihov dosadni Ustav…

„Ovde se radi o zajedničkom neprijatelju“, urlao je Gebrejesus na sastanku. „Bez zajedničkog odgovora, suočićemo se sa istim problemom kao i sa COVID-om.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ovaj novootkriveni globalni „rat protiv bolesti“ dolazi sa iste stranice globalističke igre kao i lažni „rat protiv terorizma“ koji je došao pre njega.

Sav ovaj razgovor o „zajedničkom neprijatelju“ se zasniva na istom scenariju, gotovo od reči do reči, kao i onaj koji je vođen tokom godina Džordža V. Buša kao odgovor, na teroristički napad 11. septembra.

Gebrejesus ćuti, nakon što su ga pitali o globalnom karantinu i obaveznoj vakcinaciji

Krajnji rok za zemlje da usvoje Sporazum Svetske zdravstvene organizacije o pandemiji je predstojeći maj.

Zemlje članice trenutno su u pregovorima o tome kako da to sprovedu u skladu sa zahtevima Gebrejezusa, koji je tokom sastanka više puta pretio da će doći do novog COVID-a, ako sve nacije ne budu poslušale SZO.

„To je zajednički globalni interes, a veoma uski nacionalni interesi, ne bi trebalo da stoje na putu“, rekao je on.

„Naravno, nacionalni interesi su prirodni ali bi mogli da budu teški i da utiču, na pregovore.

Gebrejesus je takođe zloslutno izjavio da je COVID „prva Ks bolest“ i da bi se još jedna slična ili još gore „mogla ponoviti“, osim ako sve nacije sveta ne budu poslušale SZO i ne rade šta im telo Ujedinjenih nacija (UN) kaže.

Reporter Rebel News-a Avi Jemeni suočio se sa Gebrejesusom o njegovim izjavama na skupu „Bolest X“, tražeći njegovo mišljenje o globalnim karantinama i obaveznim vakcinacijama.

Gebrejesus nije imao šta da kaže Jemenu, o bilo čemu od toga.

„Kovid je bio prevara od strane globalista poput Bila ‘Zlog’ Gejtsa“, napisao je jedan komentator kao odgovor, na vesti o bolesti X i izjave Gebrejezusa i drugih na sastanku SZO.

„Vidim da ljudi ovde nemaju pravo glasa“, napisao je drugi o tiranskom položaju SZO.

„Zvuči mi kao da cionistički nacisti iz SZO i VEF-a (Svetskog ekonomskog foruma) treba da se zamaju s kraja užeta“, predložio je drugi.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Zelenski razočaran: Amerika prepušta Evropljanima, rat u Ukrajini!

Kako se izvući iz novog svetskog sukoba? Ovo pitanje muči Amerikance, još od onoga trenutka, …