Gde je nestala princeza? Ovo je poslednji put da je Kejt Midlton viđena u javnosti… – FOTO

Princeza Kejt Midlton je zabrinula sve Britance kada se pojavila vest o njenoj operaciji o kojoj se i dalje ne zna ništa.

Kejt Midlton nikada nije bila toliko zastupljena u medijima kao sada kada su se pojavile brojne teorije zavere o njenom stanju.

Palata se na sve načine trudila da uveri naciju kako je sa princezom sve u redu ali s obzirom na brojne promašaje, čini se da ipak stvari nisu takve kakvim se čine.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Nakon što je objavljena neuspela fotografija za Dan majki, navodno je princeza viđena u automobilu sa Vilijamom ali oni najuporniji su uradili analizu i zaključili da je sa njim možda ipak bila navodna ljubavnica Sara.

O svim navodima i dalje ne postoje zvanične informacije, a poslednji put kada se Kejt pojavila u javnosti i da su svi bili sigurni da je to ona, bilo je pre 78 dana.

Ona je tada sa Vilijamom i decom šetala u Sandringemu.

Cela misterija polako prerasta u skandal, a mnogi se pitaju šta se događa sa budućom kraljicom i da li će se ona ipak pojaviti u nekom momentu kako bi otklonila sve sumnje.

Neki podsećaju i na to da Palata ima pravilo da kada se dogodi neki skandal, jedino što treba raditi jeste da ne reguju.

Za sada sve ostaje na pretpostavkama i šturim saopštenjima koja nisu dovoljna da ponovo vrate poverenje u kraljevsku porodicu.

B92

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Arheološki hit u Hrvatskoj – u centru Splita pronađen novac srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina!

Tokom arheoloških radova na temeljima građevine, nedaleko od Dioklecijanove plate u centru Splita,  pronađen je …