Žena pripadnika žandarmerije upucala migranta!

Nikola je, pošto je migrante izbacio, otišao sa lica mesta u pravcu Vršca…

Tužilac tereti Natašu S. da je hicem iz vazdušne puške na gas probila pluća Avganistancu Ruhiju N, a njenog muža Nikolu da je navodno pokušao da prikrije krivično delo

Javni tužilac u Vršcu odredio je pritvor pripadniku Žandarmerije Nikoli S. (41) i njegovoj supruzi Nataši (35) zbog izazivanja opšte opasnosti i prikrivanja krivičnog dela.

Nataša se tereti da je iz vazdušne puške na gas bez ranila ekonomskog migranta, Avganistanca Ruhija N. (25), koga je potom njen suprug sa još dvojicom sunarodnika odvezao do pančevačke bolnice, bukvalno ga izbacio iz automobila i otišao.

– Avganistanac je u bolnicu primljen sa probijenim plućima, a osoblje je odmah pozvalo policijsku patrolu.

Nuhi je pripadnicima MUP rekao da je ranjen kod mesta Kupinik i Veliki Gaj na teritoriji opštine Plandište kada se sa još dvojicom sunarodnika lokalnim putem kretao u smeru prema Pančevu.

Nikola je, pošto je migrante izbacio, otišao sa lica mesta u pravcu Vršca – kaže naš izvor iz istrage.

Međutim, pripadnik MUP-a je bio toliko neoprezan da je zaboravio na bitan detalj – nadzorne kamere, koje su snimile njegovu registraciju i tako je identifikovan.

Migrant je u izjavi tvrdio da je na njega pucano iz čistog hira, da nisu pravili nikakve probleme, niti predstavljali opasnost za bilo koga, ipak nije jasno kako je migrant uopšte došao u kontakt sa navedenom ženom, ali taj detalj mediji nisu preneli.

– Policija je odmah krenula u poteru.

Patrola je Nikolu zaustavila u Vršcu i u gepeku mu pronašla vazdušnu pušku marke kral kalibra 5,5 milimetara i utvrđeno je da je iz nje pucano.

Pretresu je po službenoj dužnosti prisustvovao i jedan od šefova Žandarmerije, koji je Nikoli oduzeo službeno oružje i odneo ga, a potom su bračnom paru stavljene lisice i privedeni su tužiocu – otkriva naš sagovornik.

Migranti se ne uklapa priča?

Prema rečima izvora našeg lista, Avganistanac je policiji ispričao da ga je ranio čovek koji ga je i odvezao do bolnice, ali je Nataša krivicu preuzela na sebe, tako da će odgovarati za izazivanje opšte opasnosti, a njen suprug za prikrivanje krivičnog dela.

Njima je u subotu uveče određeno zadržavanje od 48 časova, ali je supruga puštena već sutradan, jer je posle lekarskog pregleda konstatovano da joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

Avganistanskom državljaninu su konstatovane teške telesne povrede i zadržan je na lečenju na grudnom odeljenju Kliničkog centra Srbije, a kako se saznaje, on će kada se dovoljno oporavi ponovo biti ispitan kako bi se detaljno rekonstruisao ovaj događaj.

U Srbiji je praktično ukinuta sloboda govora po pitanju migranata, a žrtve njihovih napada su cenzurisane na javnim platformama i društvenim mrežama.

Tako je na Fejsbuku zabranjena objava Ane Marjanović koja je 2 puta napadnuta od strane migranata, a novinarka Aleksandra Ignjatović je nedavno sama obrisala status i fotografije modrica koje joj je napravio migrant zbog pritiska botova koji su je vređali u komentarima.

Newsflash.rs/Republika/Telegraf

Check Also

Napeto, kao kobasica – Britanski Tajms: Putin polslao “nuklearni vojni voz”, na front u Ukrajini! – VIDEO

Britanski Tajms piše da Vladimir Putin šalje “nuklearni vojni voz”, na front u Ukrajini, zbog …