Jokić za doručak “sabio” 5000 kalorija, u reklami! – VIDEO

Nikola Jokić otkrio je još nekoliko privatnih detalja u novoj reklami za platformu za izbor hotela, čije je zaštitno lice.

Jokić je izneo svoja iskustva o boravku u hotelima i tom prilikom otkrio da najviše ceni lep pogled i dobru hranu u hotelima.

Najviše pažnje privukao je deo reklame u kom je Jokić govorio o tome šta sve voli da pojede za doručak, prenosi “Mondo”.

“Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne sme da bude tečno, ne sme da bude previše suvo.  Onda, ovsena kaša – orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5.000 kalorija u tom doručku”, nasmejao se Jokić kada je shvatio da je “malo” preterao.

Jokić je po dolasku u SAD najviše pažnje privlačio upravo zbog svojih prehrambenih navika.

Zbog brze hrane i gaziranih sokova imao je problema sa viškom kilograma.

Međutim, zbog rigoroznih pravila koja mora da poštuje otkad igra u timu u NBA morao je da promeni navike pa je sada jedan od najspremnijih igrača u ligi.

Da nije tako, ne bi bio dva puta zaredom MVP i favorit za ovogodišnje priznanje i ne bi predvodio Denver nagetse do prve titule šampiona u istoriji.

B92

Check Also

KK Crvena zvezda Beograd suspendovala Nebojšu Ilića! Bežao od policije u suprotnom smeru, sa 1,7 promila alkohola u krvi!

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog …