Britanski Gardijan: Dok Beograd dočekuje Sija uz najveće počasti, ostatak Evrope je pod kineskim špijunskim napadom! – VIDEO

„Kada „Gardijan” pokušava da skrene pažnju sa rezultata posete predsednika Si Đinpinga Srbiji okrivljujući kineske službe za bezbednosne propuste svoje zemlje, onda imamo potvrdu da će susret predsednika Vučića i predsednika Si Đinpinga Srbiji, biti vredan pamćenja istorije.

Licemeri iz Velike Britanije koji špijuniraju i saveznike i neprijatelje, opet su zaboravili da podsete da se Si Đinping susreo i sa Makronom, istina, ne srdačno kao sa Aleksandrom Vučićem ali se susreo.

Da se Velika Britanija oseća moćnom kao kada je protiv Kine vodila opijumske ratove, pokušala bi od Kine nešto da nauči, ovako može da počne da uči i od Srbije.

Za početak, kako se bori za slobodu, a onda kako se stiču i čuvaju prijatelji”, poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na pisanje „Gardijana” da dok Beograd dočekuje predsednika Sija uz najveće počasti, ostatak Evrope je pod kineskim špijunskim napadom.

Politika

Check Also

Premijer Rumunije: Ne postoje ,ni Moldavci, ni moldavski jezik!

Tokom televizijske debate na kanalu Digi24, šef rumunske vlade Marsel Čolaku uskratio je Moldavcima kao …