Spot SNS: Za našu decu, ali bez Kosova – VIDEO

Srpska napredna stranka predstavila je novi predizborni spot u kojem su na mapi Srbije izostavili Kosovo i Metohiju.

Postavlja se pitanje, da li je u pitanju neka skrivena poruka ili direktno odricanje od srpskog stanovništva na Kosmetu?

Jako zanimljiva grafička predstava za koju bih voleo da vidim šta misle njihovi birači. Odnosno kakav je njihov komentar na ovo što se izgleda SNS ne brine za decu na Kosovu. Mislim da je velika greška ovakav spot, ali ko zna koja se poruka krije iza njega. Možda je ovo pokušaj pripreme upravo SNS birača na eventualne buduće korake Vučića oko Kosova pa testiraju svoje birače – rekao je analitičar Boban Stojanović za Direktno.rs.

Za vreme vanrednog stanja Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ saopštio je da je Vučić u tišini Prištini predao Gazivode.

– Dugo vremena i u više navrata je Aleksandar Vučić ponavljao kao papagaj „Ne dam Trepču, ne dam Gazivode“. Koristeći pandemiju korona virusom, u tišini, predsednik Srbije je separatistima iz Prištine predao Gazivode. Dozvolio je da Priština i Tirana formiraju zajedničku elektro-prenosnu mrežu Kosova i Albanije, a da Srbija nijednim znakom nije pokazala da je protiv toga – napisali su oni.

VIDEO:

(Direktno.rs)

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …