DEJAN LUČIĆ: Onaj što se na jevanđelju zakleo da će sačuvati Srbiju i Kosovo mora da zna ako slaže da će … VIDEO

Na Trampovoj strani je vojska i vojno obaveštajna služba a protiv njega su CIA, FBI, bankari, farmaceutska industrija, a to su sve satanisti kaže Dejan Lučić u novom video prilogu.

Sve njegove protivnike treba pohapsiti i posle suđenja odvesti na električnu stolicu.

U Gvantanamu su neki nebitni likovi, dok tamo ne vidim Soroša i Bil Gejtsa to nije bitno. U Evropi ti satanisti još uvek kolo vode, kao naprimer Angela Merkel. Svi političari koje je Soroš doveo na vlast su satanisti. Da bi došli na vlast oni su morali da učestvuju u satanističkim obredima. I u Vatikanu je satanizam.

Svi globalisti su satanisti jer tu ne bi ni bili da nisu satanisti, kao deo globalne mafije.

Prema informacijama koje sam dobio o satanistima na Balkanu, još je kralj Aleksandar bio deo te ekipe. Satanisti već stotinama godina upražnjavaju te rituale gde jedu decu i piju njihovu krv.

Svi koji dolaze na vlast i služe satani moraju da znaju da će izgubiti glavu. Omiljena metoda za ubijanje isluženih političara je režirana aritmija srca a to je ustvari atentat.

Onaj što se ovde zakleo na jevanđelju da će čuvati integritet Srbije i da će Kosovo sačuvati, ako slaže mora da zna da će i njega sačekati aritmija.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

Autor: Borba.info

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …