NAJNOVIJA VEST – Naučnici oglasili uzbunu: Šta čeka Zemlju 4. jula 2020. godine?

Ove godine, 4. jula, prvi put u istoriji posmatranja Sunčevog sistema, sve planete moraju da se postave u jednu liniju piše webtribune.rs

Naravno, ovo nije matematički ravna linija, već najjednostavniji ugaoni sektor. I ovaj događaj je za naučnike veoma alarmantan.

Sličan efekat primećen je krajem 20. veka 1982. Međutim, osa ugaonog sektora je tada bila mnogo veća. Nakon toga, seizmičke i vulkanske aktivnosti na Zemlji značajno su se povećale.

U narednim godinama širom sveta su se dogodili razorni zemljotresi i vulkanske erupcije. Ali, svejedno, posledice su bile mnogo manje destruktivne nego što su naučnici očekivali.

Pored toga, tragični događaji u Černobilju, rat u Avganistanu, raspad SSSR-a i još mnogo toga povezani su sa rasporedom planeta, iako direktan uticaj ovog događaja na takve posledice, naučnici nisu mogli da dokažu. Ali iako nema direktnih dokaza, to ne znači da nije bilo povezanosti.

Stoga, 2020. godine, kada se sve planete Sunčevog sistema postroje u jednom luku, ne većem od 30 stepeni (usput, 1982. iznosio je 95 stepeni), ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo.

A ono što se već događa na Zemlji samo potvrđuje ove strahove. Globalna pandemija koronavirusa, koja je zahvatila gotovo sve zemlje, već je zarazila više od pet miliona ljudi.

Astrolozi širom sveta upozoravaju da je ovo tek početak. Većina njih predviđa da će se posle 4. jula svi suočiti sa globalnim društveno-političkim događajima, ekološkim katastrofama, ratovima i svim vrstama lokalnih sukoba.

Ljudi, zavisno od vremenskih prilika, doživeće vrlo ozbiljne neprijatnosti i zdravstvene probleme.

Pa, šta će se dogoditi 4. jula, saznaćemo vrlo brzo. Nadamo se samo da se ovo, kao i sva prethodna predviđanja o „kraju sveta“, neće ostvariti.

Autor: Webtribune.rs

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …