Biković ponudio Novaku Đokoviću da glumi Teslu u ruskom filmu

Glumac Miloš Biković nedavno je razgovarao sa Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli u ruskoj produkciji i ponudio mu je glavnu ulogu.

Glumac Miloš Biković u poslednje vreme razvija nekoliko poslovnih poduhvata, prenosi „Blic“.

Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Iervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju.

Biković planira i snimanje filma o Nikoli Tesli, a kao glavnog glumca vidi Novaka Đokovića.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsećaju jedan na drugog.

Đoković nikada nije krio da se divi srpskom naučniku, i svestan je značaja koji je Tesla ostavio u svetu u kom danas živimo.

Ne samo da se Novak divi ovom geniju, nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, „Tesla je razumeo važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni“ i kako se on u potpunosti pronalazi u tome.

Miloš Biković je u Sankt Petersburgu potpisao protokol o saradnji na projektu „Tesla“ sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu preko dva miliona evra.

„Da nas svet pamti kao zemlju koja je dala najvećeg, možda i prvog IT stručnjaka na svetu“, rekao je svojevremeno Biković.

Check Also

Borel najavio tajming prve tranše prihoda, od ruske imovine!

Šef evropske diplomatije Žozep Borel je u ponedeljak, 22. jula, saopštio vreme prve tranše prihoda …