Biković ponudio Novaku Đokoviću da glumi Teslu u ruskom filmu

Glumac Miloš Biković nedavno je razgovarao sa Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli u ruskoj produkciji i ponudio mu je glavnu ulogu.

Glumac Miloš Biković u poslednje vreme razvija nekoliko poslovnih poduhvata, prenosi „Blic“.

Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Iervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju.

Biković planira i snimanje filma o Nikoli Tesli, a kao glavnog glumca vidi Novaka Đokovića.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsećaju jedan na drugog.

Đoković nikada nije krio da se divi srpskom naučniku, i svestan je značaja koji je Tesla ostavio u svetu u kom danas živimo.

Ne samo da se Novak divi ovom geniju, nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, „Tesla je razumeo važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni“ i kako se on u potpunosti pronalazi u tome.

Miloš Biković je u Sankt Petersburgu potpisao protokol o saradnji na projektu „Tesla“ sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu preko dva miliona evra.

„Da nas svet pamti kao zemlju koja je dala najvećeg, možda i prvog IT stručnjaka na svetu“, rekao je svojevremeno Biković.

Check Also

Tramp se protivio ideji da se Putinu sudi

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da retorika američkih političara, koji ismevaju rusko nuklearno …