POKUŠAJ OTMICE u Šapcu: Muškarci usred dana hteli da strpaju u kombi dva deteta

Prema tvrdnjama tetke mališana, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici nedaleko od Zavoda za javno zdravlje u Šapcu

Sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli – reči su žene čije su sestriće stare pet i devet godina pokušale da otmu nepoznate osobe u Šapcu, piše Blic.

– Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. NJihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu – prepričava detalje Šapčanka.

Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije hteo da pritekne u pomoć iako se sve dešavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.

Iz PU Šabac navode da je slučaj prijavljen, ali da nije podneta krivična prijava.

– Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu decu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rečima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i proveravaju sve okolnosti – kažu iz PU Šabac.

(Srbin.info)

Check Also

EU već upumpava oružje! Zastrašujuća najava: Pretvoriće nas u bojno polje!

Evropska unija “pumpa” Moldaviju oružjem, kako bi je pretvorila u bojno polje, izjavio je moldavski …