Hakeri “Anonimus” otkrili zašto je ubijena princeza Dajana

Organizacija hakerskih aktivista Anonimus ponovo se aktivirala posle tri godine pauze i šokirala javnost tvrdnjom da je britanska princeza Dajana ubijena 1997. godine zato što je otkrila da je kraljevska porodica umešana u pedofilski lanac trgovine seksualnim robljem i prikupljala svedočenja o silovanjima u palati.

Prema tvrdnjama Anonimusa, britanska kraljevska porodica je isplanirala i organizovala ubistvo Dajane, koja je u to vreme već bila razvedena od princa Čarlsa, namestivši saobraćajnu nesreću u tunelu u Parizu, u kojoj je ona stradala zajedno sa ljubavnikom Dodijem el Fajedom, sinom egipatskog milijardera.

– Negde u vreme pre smrti Dajana je obilazila bolnice i sirotišta u kojima je Džimi Savil (TV voditelj blizak kraljevskoj porodici, za kojeg je tek nakon smrti otkriveno da je bio pedofil, čija je najmlađa žrtva imala osam godina) noću pronalazio plen, tešila žrtve iz „Elm gest hausa“ (londonskog hotela u kom su uticajni muškarci silovali decu) i snimala svedočenja žrtve silovanja u palati – piše u jednom od postova na Tviter nalogu Anonimusa.

Britanski list Gardijan je 2002, pet godina nakon smrti Dajane, objavio članak o tome da je ona posedovala traku na kojoj je zabeleženo svedočenje žrtve silovanja u kraljevskoj palati, pa bi tvit Anonimusa mogao da se odnosi na tu teoriju.

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …