Sajt B92 vrši kampanju protiv Novaka Đokovića

U nekim prethodnim vremenima sajt B92 pisao je hvalospeve o Novaku Đokoviću. Međutim posle drske i preteće poruke koju je Predrag Kon uputio najboljem teniseru sveta ovaj sajt je okrenuo politiku i nema dana da ne napiše negativan tekst o srpskom teniseru.

Da se radi o dirigovanoj kampanji sumnja se jer se ovoj raboti pridružio i sajt N1. Oba sajta su u vlasništvu stranih kompanija.

Prenosimo novi negativni tekst sa B92:

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković objavio je juče da su on i supruga Jelena pozitivni na koronavirus, a osuda medija širom planete ne jenjava.

Ova tema goruća je i na društvenim mrežama, te je srpski teniser “dobio” i novo ime – Novak Đokovid.

Naime, Đoković se, kao organizator Adrija tura, sada suočava sa žestokim kritikama svetske javnosti zbog održavanja turnira tokom epidemije korona virusa.

“Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje”, naveo je Novak u saopštenju, te dodao:

“Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati”, dodao je.

Naveo je da su on i Jelena odmah po dolasku u Beograd otišli na testiranje, te da su rezultati pokazali da su pozitivni.

“Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi”, poručio je Đoković.

Međutim, koliko god iskreno izgledalo sve što je juče Novak izjavio, korisnici društvene mreže Tviter ne prestaju da se šale na račun najboljeg tenisera na svetu. Pojedini su ga prozvali Novax, podsetivši da je Đoković ranije izjavio da se protivi vakcinaciji.

Na Tviteru je čak i otvoren nalog pod imenom Novax Đokovid. Čini se da građani Srbije prednjače u šalama na račun najboljeg tenisera, a mnogi se nadaju da ga neće lečiti supruga Jelena, već pravi lekari.

“Kako se Novak Đoković kad dobije koronu? Novak Đokovid”, “Novak Đoković, srpsko biohemijsko oružje”, “Bolje da ga leči Nestorović, nego Jelena”, samo su neki od komentara.

(B92)

Check Also

“Ne možemo da ih uhvatimo!” – Kijev šokiran masovnim ruskim udarom!

Ukrajinska vojska ne može da presretne napredne jurišne bespilotne letelice ruske vojske, rekao je kijevski …