Da li Vas je bar malo sramota doktore Kon? Podnesite ostavku i spasite dušu

Doktore Kon, Vama smo verovali. Više Vam ne verujemo. Zato morate da podnesete ostavku. Kažete zašto Vi, a ne ostali iz Kriznog štaba?

Zato što su oni SNS apartčici poput dr Kisić Tepavčević ili potpisnici podrške Vučiću poput dr Gorana Stevanovića i od njih ništa nikada nismo ni očekivali. U Vas smo gledali, Vaše reči upijali, Vama verovali..

A Vi ste, dr Kon, ćutali kada je čovek problematičnog mentalnog stanja odlučio da zarad ostvarenja svog ludačkog cilja žrtvuje živote stotine građana Srbije.

Zašto nam danas, doktore, objašnjavate kako se virus lako prenese kad se na jednom mestu okupi mnogo ljudi koji viču, skaču, skandiraju? Zašto to niste rekli pre dva meseca?

Zašto danas postavljate retoričko pitanje da li bi iko poslao decu u park da se igraju kada ste ćutali dok su roditelji slali decu na maturske večeri gde je rizik bio mnogo veći?

Zašto niste reč rekli kad su aktivisti SNS-a išli od stana do stana, od kuće do kuće, sakupljajući sigurne glasove? Zašto niste rekli ništa o održavanju izbora?

Da li Vas je bar malo sramota kada danas govorite kako niko od nas nije baš ozbiljno poštovao mere i procenjivao opasnosti? Da li se sećate, dr Kon, da je opozicija više desetina puta rekla da nema zdravstvenih uslova za izbore? Da se neophodne mere ne sprovode kako bi se kreirala atmosfera da mogu da se održe izbori? Ili to niste nigde ni čuli ni pročitali…

Da li Vas je bar malo sramota Dr Kon? Da li osećate da ste bar malo krivi za ovo što nam se dešava? Da li shvatate da je država smišljeno lagala o broju zaraženih i preminulih? Da li shvatate da ste kao lice Kriznog štaba vi u stvari lagali? Imate li bar malo morala i da ako predlažete ponovo policijski čas, podnesete ostavku?

To je, gospodine Kon, jedino što Vam je ostalo ako ne želite da Vas istorija pamti na isti način kako će pamtiti sve koji su nas doveli u ovakvu situcaju. Ima li razlike između Vas i Kisićke, Vas i Nestorovića, Tiodorovića, Pelemiša…? Ako ostanete na tom mestu.

Imate još dan – dva, doktore Kon, da podnesete ostavku i spasite svoju dušu. Posle toga ćete ostati zabeleženi kao član tima koji je svojim nedelovanjem, povlađivanjem Vučiću, doprineo smrti ogromnog broja građana Srbije.

(Direktno.rs)

Check Also

Naučnici razvili novi način za ubrzavanje regeneracije mišića, nakon povrede!

Naučnici sa Univerziteta u Barseloni otkrili su da se sve vrste povreda mišića mogu brže …