Novinar Teša Tešanović: “Evo u šta je sve porodica Vučić umešana i šta su mi tajne službe zabranile da pričam” – VIDEO

Novinar Teša Tešanović tvrdi da je porodica Aleksandra Vučića umešana u organizovanii kriminal, od privrednog kriminala i reketiranja do trgovine narkotika.

On je rekao da su braća Vučić alava i da je Srbija trenutno u rukama njihove mračne kriminalne grupe.

Govoreći o pritiscima koje je doživeo tokom svog novinarskog rada on je otkrio da su mu srpske službe najviše pretile zbog informacija o Vučićevoj seksualnoj orijentaciji i poslovima Andreja Vučića.

Tešanoviić smatra da je Vučić i dalje suviše jak, ali da se njegov pad može očekivati u naredne tri godine i da će on biti iznenandan kao njegov dolazak na vlast.

On je objasnio da aktuelna opozicija nema snage da smeni Vučića jer narod o njima ima podjednako loše mišljenje što se i videlo tokom nedavnih protesta i da je Vučić biti oboren od ljudi iz svojih redova.

Govoreći i koroni i najavljenoj vakcini Tešanović kaže da se nada da Amerikanci neće prvi otkriti vakcinu i da ne bi želeo da primi njihovu. Ipak, on kaže da će ako neka druga zemlja pronađe vakcinu istu biti primoran da primi da bi mogao da putuje.

U emisiji objašnjava kako teče njegov život u Beogradu pod koronom, zašto je protiv policijskog časa i pojedinih mera i kako se Kina borila protiv virusa.

On komentariše svoje goste i teme o kojima govore, otkriva razloge svađe sa Jelenom Maćić koja mu je gostovala 12 puta u emisiji, komentariše stanje u medijima i svojim planovima povratka u Kinu.

VIDEO:

(Avalaads)

Check Also

Putin i Lukašenko rekli su da više ne priznaju Zelenskog kao legitimnog predsednika Ukrajine!

Ruski lider je, nakon pregovora sa beloruskim kolegom, tokom razgovora sa novinarima, rekao da Moskva …