Nedeljni horoskop za period od 20. do 26. jula

Ovan

Ove nedelje ćete se osećati mnogo bolje i zadovoljniji sobom. Pokušajte da se ne opterećujete porodičnim problemima. Zadržite svoje probleme za sebe, ne moraju svi na poslu da znaju šta vas muči.

Nije dobra nedelja za neku veću kupovinu. Preosetljivi ste, ali ipak nekako sve ide kako ste planirali. Bavite se sportom, jer imate višak energije. Strastveni ste. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko posla.

Bik

Komunikativni ste i odlično ste raspoloženi. Neki novi kontakti mogu da vam budu od pomoći što se tiče posla. Potražite pomoć saradnika ako dođe do nekih prepreka. Preosetljivi ste na kritiku. Mogući su povećani troškovi. Izbegavajte rasprave sa partnerom. Slobodni, sada nije vreme za promenu statusa.

Blizanci

Ove nedelje će sve da vam ide od ruke. Veoma ste zadovoljni kako se realizuju vaši planovi. Odličan je period za neke nove poslovne poduhvate.

Priliv novca je očekivan. U ljubavi nema promena, i dalje je Venera u vašem znaku. Bitno je da se odlučite između dve osobe. Ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru i recite šta vam smeta.

Rak

Provedite više vremena sami ili sa porodicom, ali izbegavajte kontakte sa ljudima koji vam nisu mnogo bliski. Fokusirajte se na sebe, a manje pažnje obraćajte na druge. Ne trošite energiju na obaveze koje vam nisu previše bitne. Skloni ste flertu, ali izbegavajte avanture. Strastveniji ste nego inače.

Lav

Pomalo ste umorni od drugih ljudi. Lakše vam je da sve odradite sami što možete. Vreme je da malo sagledate svoje mogućnosti i da ne preterujete sa planovima, nego da se potrudite da uradite samo ono što je prioritet. Od previše želja i planova, koji nisu realni, možete da ne uradite baš ništa.

Uložili ste dosta truda da stignete do uspeha, pa ne dozvolite da vam to sve propadne. Zapitaćete se da li je odnos sa partnerom stvarno stabilan i da li su osećanja i dalje jaka. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Devica

Odlična je nedelja da izdvojite neko vreme da se družite sa drugima, ali je takođe i vreme da napravite izbor sa kim ćete da se vidite. Izbegavajte negativne osobe.

Imate dosta planova, ali bi trebalo da se bolje organizujete. Potrudite se da budete temeljniji na poslu. Nije dobro vreme za kupovinu tehnike. Moguće je zaljubljivanje u novu osobu, koju upoznajete preko posla. Ako ste zauzeti, potrudite se da date sve od sebe da vam ne bude monotono u vezi.

Vaga

Fokusirajte se ove nedelje na posao. Vredni ste i zahtevni i prema sebi i prema drugima. Imate potrebu da se dokazujete. Nemojte previše emotivno da shvatate kritiku na poslu.

Mogući su povećani troškovi. Što se tiče ljubavi, vreme je da razmislite da li ste srećni u vezi i da li vam treba više vremena za sebe. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta.

Škorpija

Imate višak energije. Osećate se odlično. Ne dozvolite drugima da vas izbace iz takta. Moguće su rasprave sa partnerom, ali i pojačane strasti. Ne pravite ljubomorne scene.

Imate potrebu da putujete, a ako ne budete uspeli u tome onda ćete da se osećate loše. Što se posla tiče, bitno je da ne radite previše stvari odjednom, nego da se držite ustaljenog rasporeda. Priliv novca je očekivan.

Strelac

Pokušajte da ove nedelje odradite samo obavezne stvari. Budite ljubazni kolegama, mogu da budu od pomoći. Trebalo bi da štedite, ali vama to jako teško pada.

Nije vreme za pozajmice. Imaćete utisak da sve ide sporije nego inače, samo su vam troškovi povećani. Što se ljubavi tiče, sve ide kako treba, ali je bitno da održite dobru komunikaciju sa partnerom, a to neće biti teško. Ako ste slobodni, dvoumite se između dve osobe. Odaberite stabilniju osobu za vezu.

Jarac

Partnerski odnosi će biti važni ove nedelje. Romantični ste. Odlična je nedelja za druženje. Pomalo ćete biti usporeni, ali je bitno da radite sve kako ste zamislili, a ne da slušate previše druge ljude. Dajte sve od sebe da sarađujete dobro sa kolegama. Ako radite sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje, bićete uspešniji.

Vodolija

Ove nedelje bi bilo dobro da se posvetite više poslu. Neke nove promene možete da uvedete u svakodnevni rad. Moguća je pomoć neke ženske osobe. Bitno je da ne ostavljate nezavršene obaveze za sledeću nedelju. Budite iskreni prema partneru, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, biće vam bitniji posao nego ljubav, ali ste skloni flertu.

Ribe

Skloni ste zaljubljivanju i veoma ste romantični. Potrudite se da ne zapostavljate partnera, ako ste u vezi. Važno je da budete što aktivniji na poslu. Imate dosta planova za ovu nedelju, mada ćete uz dobru organizaciju moći da odradite bar veći deo obaveza. Novčani problemi mogu da Vas poremete. Ne kupujte neku tehniku, odložite to za neki drugi period.

(mondo.rs)

Check Also

Khabib Nurmagomedov duguje poreskoj službi 306 miliona rubalja!

Neporaženi UFC šampion i najbogatiji sportista Rusije Habib Nurmagomedov duguje Federalnoj poreskoj službi 306 miliona …