Srđan Nogo: Vučić je u velikom problemu, odneo je dokaze Trampu protiv Soroša – Ovo će se dogoditi – VIDEO

Vučić je, sećate se, rekao da mu je Tramp dao neku ceduljicu i tražio je po džepovima. Pa što nije rekao šta je na njoj kad je našao?

On je ucenjen čovek, i Mali nije slučajno bio u delegaciji, doneo je dokaze koje su im tražili, za finansiranje Antifa i kampanje Hilari Klinton. Iako Trampovi te podatke imaju, od Srbije se tražilo da ih dostavi zbog pravnog postupka.

Dokazi Trampovih službi ne mogu da se koriste na sudu u SAD jer bi to bio pritisak na pravosudje, a sad kad su dobili od nas dokaze, mogu da ih koriste na sudu.

Zato je Trampu bitna Srbija, globalisti su izgubili poziciju u Americi, a Balkan im je bio sigurna zona koju kontrolišu. Ceo ovaj prostor je tvrđava globalista i sve akcije protiv Trampa su išle odavde.

Vučić je sad sebi stvorio velike probleme, predao je dokaze o finansiranjeu Antife i tako smestio Sorošu, predao dokaze o finansiranu kampanje Klintonovih, što je krivično delo u SAD jer je dokaz stranog mešanja u američke izbore – tvrdi Srđan.

Prvo čiste Albance, oni su im stvorili lažnu državu, dali im da kontrolišu taj deo naše teritorije, a Tači posle podizanja spomenika Klintonu sad odaje počast Trampu.

Ucenjen je i očigledno je morao iako zna da se time zamera Sorošu pa će doživotno da bude u zatvoru zbog ratnih zločina.

Odmah nakon sastanka u Vašingotnu, krenule su optužnice i odvođenje u Hag najviših OVK kadrova, tamo će im presuditi jer su ih izdali.

Namerno ih hapse na ponižavajuće način, upadaju noću u kuće, odvode ih u gaćama, iako je Haradinajev brat rekao da će sami da se odazovu i da nema potrebe da ih tako odvode. I ovde su već krenuli da čiste.

Sve što se sad dešava na političkoj sceni u Srbiji je posledica Vašingtona. Napad je prvo krenuo na Brnabićku koju je postavio Soroš.

Pre nego što je postala premijer, bila je godinama na čelu USAID u Srbiji. Od koga Trampova organizacija traži dokaze o pranju para? Od USAID-a.

Dokaz da se novac američkih poreskih obveznika koristio za finansriranje Soroševih organizacija. Mali kao ministar finansija je odneo te dokaze, iako su on i Ana prvo pokušali da to izvrdaju.

Sad ucenjeni Vučić, Ana, Siniša trguju za sebe i svoju braću, prodaće sve oko njih da bi se sačuvali. Još nije krenuo napad punim kapacitetom na Vučića jer je ubacio mini Šengen u sporazum, pa i dalje igra na dve stolice između Soroša i Trampa, spletkari i šibicari.

Srđan Nogo je takođe detaljno pričao i kriminalnim kombinacijama Andreja Vučića, Neše Kovača zvanog Roming, Zvonka Veselinovića, Nikole Petrović, Slaviše Kokeze preko kojih Vučič kontroliše sve projekte koji se finansiraju iz budžeta Srbije, a pokazao je i izveptaj američke senatorke o tome.

– Neša Romngu je zastupnik Samsunga, Huaveja u Srbiji, Telekom mu plaća mesečno 40,45 miliona evra za njegove privatne firme! To su ozbiljne pare koje se izvlače iz budžeta. Ta ekipa rudari i bitkoin, jer kriptovaliute su idealne za pranje para i kupovinu narkotika – naglaša Nogo.

Tokom emisije Nogo je izneo mnoštvo informacija i dokaza u vezi Soroševih kadrova koji pljačkaju Srbiju, pogledajte više u video prilogu.

VIDEO:

(Srbin info)

Check Also

Počinje pregrupisavanje armija u Evropi! Prave se novi savezi!

Zašto Velika Britanija sklapa odvojene vojne sporazume sa drugim državama ako su sve te zemlje …