PROVOCIRAJU POBUNU NARODA: Prvo će vojskom, policijom i komunalcima prisilno da vakcinišu narod a onda će i njih prisilno da vakcinišu – VIDEO

Dr Jovana Stojković upozorava na katastrofalne posledice novog zakona, koji bi narednih dana trebalo da bude usvojen u Skupštini Srbije.

Po tom zakonu država može da propiše obaveznu vakcinaciju, ali i represivne mere za one koji recimo ne nose maske, da ljude prisilno zatvaraju u karantine…

Interesantno je da se slični zakoni trenutno usvajaju u još nekoliko evropskih država.

– Ovim zakonom vlast nas uvodi u medicinski fašizam novog svetskog poretka. Takođe po tom zakonu, vlast će moći da angažuje vojsku i policiju za prisilnu vakcinaciju, a komunalnim policajcima se takođe daju nenormalna ovlašćenja – rekla je dr Jovana Stojković.

Ovome treba dodati i nameru vlasti da će iste te koji su sredstvo prinude, dakle, vojsku, policiju i komunalnu policiju prinudno vakcinisati što je već najavljeno u saopštenjima vlade.

Sapštenje

Dr Jovana Stojković će održati konferenciju za medije (STOP MEDICINSKOM FAŠIZMU), u četvrtak 12.11. u 11:30, ispred Narodne skupštine, a povodom predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji predviđa obavezne karantine za zdrave ljude, utire put obaveznoj vakcinaciji svog stanovništva i predviđa upotrebu vojske i policije u sprovođenju „mera za suzbijanje zaraznih bolesti“.

Ovim se grubo krši ustavno pravo na fizički i psihički integritet građana i osnovne ljudske slobode zagarantovane međunarodnim konvencijama kojih je Srbija potpisnik.

O tome šta nas čeka ako se kao narod ne probudimo i ne pobunimo, pogledajte u video prilogu.

VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …