Pilot “Amerikan erlajnza” poslao poruku: Nešto je iznad nas

Putnički avion koji je u nedelju leteo iz Sinsinatija za Feniks naišao je na nešto iznad Novog Meksika što podseća na NLO, rekao je pilot u radio-prenosu, navode lokalni mediji.

Iako je prevoznik navodno potvrdio autentičnost poruke u kojoj je pilot pomenuo prisustvo mogućeg neidentifikovanog letećeg objekta, kompanija nije dalje komentarisala navode.

Pilot na letu 2292 kompanije „Amerikan erlajnz“ rekao je u radio-prenosu da je neka vrsta predmeta letela iznad aviona, javio je „Foks 10 Feniks“.

„Imate li gore neke ciljeve? Upravo je bilo nešto iznad nas“, rekao je pilot. „Mrzim što ovo moram da kažem, ali izgledalo je kao dugački cilindrični objekat koji je nalik na krstareće rakete koje se stvarno brzo kreću. Išao je tačno iznad nas.“
Iako je „Amerikan erlajnz“ navodno potvrdio autentičnost navedenog prenosa, kompanija se uzdržala od daljih komentara po tom pitanju.

„Za sva dodatna pitanja u vezi sa tim, preporučujemo vam da kontaktirate FBI“, savetovao je u izjavi portparol avio-prevoznika.

U vreme navodnog susreta sa NLO, avion je bio na visini od oko  11.277 metara, a „Centar Albukerki nije odgovorio jer se mešao lokalni vazdušni saobraćaj“, dodaje medij, pozivajući se na blogera Stiva Daglasa, koji je snimao pilotov radio-prenos.

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …