Svet je u završnoj fazi priprema za rat – Sve počinje u Ukrajini i Belorusiji – VIDEO

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je prof. dr Zoran Milošević, sociolog religije.

Ukazujući na sve turbulentije vreme koje je pred nama, profesor Milošević ukazuje da se geopolitčko klupko sve ubrzanije odmotava i da je svet u završnoj fazi priprema za sukob koji će, po mišljenju Miloševića, otpočeti Majdanima u Ukrajini i Belorusiji:“ Iz Vašingtona je stiglo naređenje da se krene sa izazivanjem sukoba u Ukrajini i Belorusiji.

Dvadesetpetog marta treba da se dogodi drugi talas obojene revolucije u Belorusiji. Takođe tada treba da krene napad na Donjecku i Lugansku narodnu Republiku. To su dva žarišta koja će biti otvorena i test za dalje“.

Profesor Milošević je takođe naglasio da je svet sa dolaskom Bajdena postao opasnije mesto nego za vreme Donalda Trampa.

Pitanje je zaista ko kontroliše tu vlast na čijem je čelu Bajden? Iz svih onih snimaka koje možemo da vidimo Bajden je već senilan čovek i jasno je da je samo lutka u rukama pravih gospodara,.

Kada je govorio o srpskom pitanju danas, Milošević je ukazao na jednu manje poznatu činjenicu.

Naime, uz izdašnu pomoć Soroš fonda i sa kadrovima sa novosadskog Univerziteta u Srbiji se forsira stvaranje dva nova naroda koji nemaju nikakvo istorijsko ni nacionalno utemeljenje. To su Šopi i Torlaci.

Stvaranje novih naroda se radi na srbofobnoj osnovi. Kod njih se razvija mržnja prema Srbima, mržnja prema ćirilici i ravnodušan odnos prema pravoslavlju (što su temeljne odrednice našeg identiteta).

VIDEO:

(Helmcast)

Check Also

Pravoslavlje u borbi za čast i nezavisnost otadžbine!

Poziv Patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila da se proglasi božićno primirje u Ukrajini i …