Poznati srpski doktor napadnut od domaćih i stranih službi: Evo ko je od domaćih doktora umešan u aferu

Kako se prema našim izvorima MUP Republike Srbije nije upuštao u dalje istrage oko napada na prof.dr Aleka Račića i njegovu porodicu, čak ni posle otvorenih i javnih pisanih izjava i govora mržnje epidemiologa Radovanovića, upustili smo se u istraživačko novinarstvo.

Izvor iz Srpskog Lekarskog Društva (SLD) nam je potvrdio da epidemiolog Radovanović duže vreme vrši napade na doktora Račića, a poslednji je bio preko gen.sekretara SLD, prof. Radlović Nedeljka.

Radlović je od stručne službe SLD trazio obrazloženje zašto profesor Račić toliko gostuje po TV emisijama ispred SLD i iznosi stavove o pandemiji, ali je od strucne službe dobio odgovor da u izjavama profesora Račića nema nista protivzakonito, neosnovano ili nestrucno, a poznato je da Radlović nikad tako nešto ne bi uradio i pitao da epidemiolozi Radovanović ili Kon to nisu to od njega tražili, dakle razotkriveni su u SLD.

Radovanović

Danas nam je izvor iz GAK u Višegradskoj javio da je u KC Srbije bila ekipa Happy TV da snimi sa profesorom Račićem intervju o posledicama bombardovanja 1999.,ali je najurena od strane obezbedjenja.

Novinarka i kamerman su se uredno predstavili na ulazu u polikliniku i rekli kod koga idu i zbog čega, kao i svrhu intervjua.

Radnik obezbeđenja je to sve uredno preneo upravi KC Srbije pred njima ali jе dosao odgovor koji je i samo obezbedjenje iznenadio, da profesor Račić više ne moze ni o posledicama bombardovanja da daje izjave.

Posto je reč o poznatom patrioti koji nije sklon korupciji, skinuo je hiruršku uniformu, izašao ispred zgrade klinickog centra i dao intervju o posledicama bombardovanja na ulici između poliklinike i GAK u Višegradskoj.

Iz ovih situacija se vidi kakve pritiske i od koga trpi prof. Račić pa je nemoguce da MUP Srbije odbija da te ljude sasluša na okolnosti kad je sve više nego očigledno.

Reč je inace o zdravstvenim radnicima koji nikada ni u čemu nisu pomogli lečenje ćerke profesora Račića od malignog tumora mozga vec to ni ne pominju iako su u obavezi.

Kada je RFZO odbio da isplati refundaciju troskova neophodnog lečenja u inostranstvu tom detetu, niko od njih nije osudio takav postupak iako je reč o nemedicinskom postupanju i osveti prema ocu deteta.

Uprava KC Srbije nikada ni od ministarstva ni od RFZO nije trazila obaveštenje o razlozima za odbijanje refundacuje za dete svog lekara, koje je jedva preživelo.

Dakle proverene patriote i stručnjaci se kažnjavaju od strane agenata stranih privatnih farmaceustkih kompanija pod okriljem naših drzavnih organa!

(slavija info)

Check Also

Pravoslavlje u borbi za čast i nezavisnost otadžbine!

Poziv Patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila da se proglasi božićno primirje u Ukrajini i …