Poznati srpski doktor napadnut od domaćih i stranih službi: Evo ko je od domaćih doktora umešan u aferu

Kako se prema našim izvorima MUP Republike Srbije nije upuštao u dalje istrage oko napada na prof.dr Aleka Račića i njegovu porodicu, čak ni posle otvorenih i javnih pisanih izjava i govora mržnje epidemiologa Radovanovića, upustili smo se u istraživačko novinarstvo.

Izvor iz Srpskog Lekarskog Društva (SLD) nam je potvrdio da epidemiolog Radovanović duže vreme vrši napade na doktora Račića, a poslednji je bio preko gen.sekretara SLD, prof. Radlović Nedeljka.

Radlović je od stručne službe SLD trazio obrazloženje zašto profesor Račić toliko gostuje po TV emisijama ispred SLD i iznosi stavove o pandemiji, ali je od strucne službe dobio odgovor da u izjavama profesora Račića nema nista protivzakonito, neosnovano ili nestrucno, a poznato je da Radlović nikad tako nešto ne bi uradio i pitao da epidemiolozi Radovanović ili Kon to nisu to od njega tražili, dakle razotkriveni su u SLD.

Radovanović

Danas nam je izvor iz GAK u Višegradskoj javio da je u KC Srbije bila ekipa Happy TV da snimi sa profesorom Račićem intervju o posledicama bombardovanja 1999.,ali je najurena od strane obezbedjenja.

Novinarka i kamerman su se uredno predstavili na ulazu u polikliniku i rekli kod koga idu i zbog čega, kao i svrhu intervjua.

Radnik obezbeđenja je to sve uredno preneo upravi KC Srbije pred njima ali jе dosao odgovor koji je i samo obezbedjenje iznenadio, da profesor Račić više ne moze ni o posledicama bombardovanja da daje izjave.

Posto je reč o poznatom patrioti koji nije sklon korupciji, skinuo je hiruršku uniformu, izašao ispred zgrade klinickog centra i dao intervju o posledicama bombardovanja na ulici između poliklinike i GAK u Višegradskoj.

Iz ovih situacija se vidi kakve pritiske i od koga trpi prof. Račić pa je nemoguce da MUP Srbije odbija da te ljude sasluša na okolnosti kad je sve više nego očigledno.

Reč je inace o zdravstvenim radnicima koji nikada ni u čemu nisu pomogli lečenje ćerke profesora Račića od malignog tumora mozga vec to ni ne pominju iako su u obavezi.

Kada je RFZO odbio da isplati refundaciju troskova neophodnog lečenja u inostranstvu tom detetu, niko od njih nije osudio takav postupak iako je reč o nemedicinskom postupanju i osveti prema ocu deteta.

Uprava KC Srbije nikada ni od ministarstva ni od RFZO nije trazila obaveštenje o razlozima za odbijanje refundacuje za dete svog lekara, koje je jedva preživelo.

Dakle proverene patriote i stručnjaci se kažnjavaju od strane agenata stranih privatnih farmaceustkih kompanija pod okriljem naših drzavnih organa!

(slavija info)

Check Also

Svet ubrzano klizi, ka velikom trgovinskom ratu, koji bi mogao da eskalira u globalni vojni sukob!

Donji dom američkog parlamenta odobrio je 20. aprila nacrt zakona kojim se Ukrajini pruža podrška, …