Da li su srpski lekari debilni? Postavili na respirator čuvenog bubnjara pa umro

U svetskoj nauci je poznato da se oboleli od bilo koje varijante gripa pa i korone nikada ne postavlja na respirator.

Smrtnost od korone se povećava za 80 posto kada obolelog postave na respirator iz više značajnih razloga a osnovno je da oboleli tada ne može da preživi jer je uveden u veštačku komu pošto mašina preuzima funkciju pluća.

Tom prilikom pacijent ne može da iskašljava sluz iz pluća pošto je u veštačkoj komi i umire od gušenja. Takođe tom prilikom značajan broj umrlih je zbog oštećenja pluća izazvanih respiratorom kao i zbog nagomilanih bakterija.

Respirator se koristi za druge plućne bolesti ali ne i za koronu zbog ovih navedenih razloga.

Utisak je da srpski lekari priključuju kovid pacijente ili što nemaju pojma čemu ta mašina služi ili znaju pa koriste smrt poznatih za plašenje naroda i upućivanja na vakcinaciju.

Prećutan je i razlog smrti Đorđa Balaševića koji je bio priključen na respirator i verovatno ne bi umro da nisu upotrebili tu štetnu mašinu u slučaju korone.

Poznati muzičar je umro danas upravo posle upotrebe respiratora.

Bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo je danas u 68. godini života.

Đuričić je preminuo u bonici “Dragiša Mišović” u Beogradu, od posledica korona virusa.

Mesec dana je bolovao od kovida, a u bolnicu je primljen 24. februara. Stanje mu se pre pet dana poboljšalo i bio je skinut sa respiratora, ali je, nažalost, danas izgubio bitku sa bolešću.

Dragoljub Đuričić rođen je 10. oktobra 1953. na Cetinju. U Beograd se doselio 1975.

Svirao je u grupama “Leb i sol”, “Kerber”, sa Đorđem Balaševićem i Zdravkom Čolićem, kao i sa drugim poznatim izvođačima.

Bio je sastavni deo muzičke scene koja se usprotivila režimu Slobodana Miloševića, zvuk njegovog bubnja obeležio je proteste na kojima je bilo i po milion ljudi, a pokret Otpor proglasio ga je “Najotpornijim umetnikom”.

(021.rs)

Check Also

Veče za pamćenje! Novak Đoković ponovo sportista godine! – VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je “Laureus” najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine. …