BOŠKO OBRADOVIĆ: Koliko je bolesnih posle vakcine, zašto štetne vakcine dajete narodu

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je na odgovornost režima i kriznog štaba, koji od građana Srbije ponovo kriju informacije o pandemiji koronavirusa.

Kako je moguće da se građani Srbije vakcinišu stranom vakcinom koja u drugim zemljama u Evropi ima štetna dejstva? Da li Krizni štab krije podatke koliko je obolelih nakon vakcinacije? Odakle tačno dolaze novozaraženi? Iz malih radnji ili skijališta i velikih stranih kompanija?

Ova štetočinska vlast je spremna da zatvori sve domaće radnje da bi ostale otvorene samo strane firme u Srbiji i njihovi trgovinski lanci? Šta ste uradili za domaćeg privrednika i poljoprivrednika? Zašto javne nabavke za državu ne kupuju isključivo domaću robu od domaćeg proizvođača?

Da li će i posle ovog zatvaranja domaćih preduzetničkih radnji SNS da nastavi subvencionisanje stranih multinacionalnih kompanija koje svakako neće prestati da rade i izrabljuju jeftinu radnu snagu u Srbiji? Te, naše pare treba preusmeriti za domaćeg preduzetnika i seljaka – poručio je Obradović.

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …