Tramp ne odustaje od Mičigena

Pošto je prvo komisija u okrugu Vejn, najvećem u Mičigenu, odbila da potvrdi rezultate izbora, a onda promenila svoju odluku, Tramp sada tvrdi da su republikanci koji su glasali za potvrđivanje odbili do potpišu dokumente.

Prava drama sa preokretima događala se u Mičigenu. Prvo je američki predsednik objavio kako je komisija u okrugu Vejn, u kom se nalazi i najveći grad Detroit, odbila da potvrdi rezultate jer je bilo više glasova nego upisanih glasača na pojedinim biračkim mestima.

Potom je komisija ipak potvrdila rezultate izbora. Tramp, međutim, sada tvrdi da su predstavnici Republikanaca u komisiji glasali za potvrđivanje pod pritiskom, a da su odbili da potpišu dokumenta, prenosi Sputnjik.

Tramp je ponovio kako su izbori lažirani zbog toga što republikanskim predstavnicima nije dozvoljeno da posmatraju brojanje glasova, zato što je bilo problema sa mašinama za glasanje, jer se glasalo pošto su zatvorena biračka mesta…

On je napisao na svom Tviteru kako Mičigen ne može da potvrdi rezultate izbora jer ima više glasova nego glasača, te naveo da su „demokrate napravile veliku prevaru, ali su uhvaćene, republikanci su pobedili“.

Tramp se osvrnuo i na ručno prebrojavanje glasova u Džordžiji, koje je usledilo jer je razlika u glasovima između dva kandidata bila veoma mala.

Napisao je kako je nađeno na hiljade lažnih glasova, ali da je prava prevara u nepodudaranju potpisa na kovertama kojima su glasački listići poslati poštom, te da je neustavna uredba koju su donele vlasti Džordžije, za koju Tramp tvrdi da onemogućava proveru potpisa.

Check Also

Mosk: SAD nemaju strategiju za izlaz iz sukoba!

Američki milijarder Ilijan Mosk zabrinut je što Sjedinjene Države nemaju strategiju za izlaz iz sukoba, …