NOGO NAJAVIO: U subotu ulazimo u Skupštinu i formiramo novu Vladu! Vučić će biti smenjen i uhapšen – VIDEO

Srđan Nogo je najavio da će u subotu 20. juna u 17 časova ispred Skupštine u Beogradu održati narodne izbore za 250 poslanika koji će formirati Skupštinu koja sada ne postoji.

“Ako u subotu ne sprečimo izdaju države i bankrot, posle će biti kasno. Dođite i povedite još nekoga, članove familije, rođake, kumove… Ako svi dođemo, niko nije jači od nas. Mirni i odluči. Ne dolazimo da držimo govore, već da vratimo državu u naše ruke”, izjavio je narodni poslanik Srđan Nogo.

Nogo je sa subotu u 17 časova najavio velike proteste i narodne izbore.

“Ne želimo da rušimo i uništavamo imovinu. Ja se ne šalim i ništa ne krijem. Tražim pomoć od naroda. Da dođemo od 17 časova sebe radi. Ja neću biti niti predsednik niti premijer. To me ne zanima. Pozivam i druge stranke da se pridruže. Još jednom apelujem i na vlast da otkažu izbore u nedelju. Inače, ulazimo u Skupštinu i formiramo novu Vladu, a Vučić će biti smenjen i uhapšen”, rekao je Nogo i nastavio:

“Aleksandar Vučić je uplaćivao pare Hilari Klinton i Antifi. Mnogo puta se sastao sa Sorošem, kao i ostali političari iz regiona. Tone kokaina koje vojska SAD i Brazila u poslednje vreme plene, prave veliki problem i za balkanske lidere i za Soroša i Antifu, koji su ostali bez izvora prihoda. Vučić nema nikakvu podršku, već zapravo svi mediji rade na održavanju imaginarne slike o Srbiji. I oni režimski i oni takozvani nezavisni i prozapadni”.

VIDEO:

Check Also

EU će izgubiti više od Rusije ako konfiskuje imovinu!

Moskva je sastavila paket mera odmazde u slučaju da zapadne zemlje zaplene rusku suverenu imovinu …