Bajden je ucenjen – mora da započne rat! – VIDEO

Bajden je ucenjen – mora da započne rat!

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je novinar Vuk Rosandić.

Ukazujući na brojne bizarnosti i čudna dešavanja oko Džozefa Bajdena od trenutka njegove inaoguracije do danas, Rosandić, između ostalog, kaže:“ Bajden nijedanput, ponavljam, nijedanput nije viđen kako ide Belom kućom.

To nijedanput nismo videli.Nikada nismo videli snimak iz ovalne sobe u kojoj bi se jasno videlo kako Bajden sedi, dok se iza njega vidi ona poznata scenografija itd.

Mi uopšte nemamo fizički dokaz da se Bajden nalazi u Beloj kući! Još jedna zanimljiva stvar u vezi Bele kuće.

Od inaoguracije pa do danas svetlo u Beloj kući se gasi u 23:00 časa uveče što se nikada ranije nije dešavalo(uvek je u nekom delu Bele kuće neko svetlo bilo upaljeno).

Kada sam, sada već nadaleko poznatog Simona Parksa, pitao zašto se svetla u Beloj kući gase u 23:00 i zašto je posle toga ona u potpunom mraku, on mi je doslovce odgovorio: “zato što dođe čistačica i ugasi svetlo“.

Ali to nije najbizarnija stvar u celoj ovoj priči.

Na nekoliko kredibilnih mesta sam proverio i situacija je da, ne samo da nema nikog u Beloj kući, nego nema nikog u zgradi Kongresa, zgradi senata i zgradi federalnih rezervi!

Nastavljajući iznošenje zapanjujućih činjenica Rosandić kaže:

“Zašto se Bajden od početka mandata nije video ni sa jednim državnikom i diplomatom?

Izgovor Bajdenovog okruženja da se on ne viđa sa stranim državnicima zbog korone nema logike iz prostog razloga što su se svi oni odavno revakcinisali, od početka nose maske, sam Bajden preporučuje troduplu masku!

U situaciji kad mu je legitimitet doveden u pitanje,dakle, ta stvar je potpuno van logike.

Na kraju krajeva, pogledajte ostale predsednike, svi se viđaju normalno sa drugim predsednicima i državnicima, svi putuju i sastaju se.

Al Bajden baš da ne vidi nikog to nije normalno. Evo kad ja o tome pričam zvuči mi krajnje bizarno sve to.

Ali to je naprosto tako.

O “tome da li je građanski rat u americi već počeo, šta možemo daljeočekivati od „dementnog pedofila“ (kako ga je nazvala državni sekretar Kamala Haris u toku izborne kampanje u demokratskoj stranci) koji je Vladimira Putina nazvao ubicom, da li je Bajden ucenjen zbog ogromne korupcije Hantera Bajdena u Ukrajini…

O svemu tome i još ponečemu možete pogledati na sledećoj vezi za celu emisiju:

Borba.Info

Check Also

Ekonomisti i investitori predviđaju novu Veliku depresiju u SAD! – Balon samo što nije pukao!

Šok za berze i kolaps američke berze može da se desi svakog trenutka. Sjedinjene Države …