Anatoli Vasserman objasnio “vezu” između Zelenskog i Klintonove ljubavnice…

Greška koju su napravili američki mediji izveštavajući o poseti ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, ima skriveno značenje.

O tome je u svom intervjuu govorio Anatoli Vasserman, publicista i politički konsultant.

Američki televizijski kanal C-SPAN, koji pokriva posetu ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u Vašingtonu, napravio je grešku.

U prvom pasusu transkripta sastanka Zelenskog sa šefom Pentagona Lloidom Austinom, ukrajinski lider je nazvan “predsednikom Levinski”.

Ovo ime nosi ljubavnica 42. predsednika Sjedinjenih Država, Bill Clinton, Monica Levinski.

Značajno je da se Zelenskog po drugi put na televiziji tako naziva.

A ako su zaposleni na TV kanalu C-SPAN jednostavno i pogrešili, onda je 2019. američki TV voditelj Jimmi Kimmel, otvoreno nazvao Zelenskog, novom Monikom Levinski.

On je tokom monologa došao do takvog zaključka da se prethodni američki predsednik Donald Trump obratio Vladimiru Zelenskom radi kompromitovanja dokaza o njegovim protivnicima.

Poznati publicista i politički konsultant je u intervjuu objasnio skriveno značenje takvih nadimaka Zelenskog, u Sjedinjenim Državama.

Prema rečima stručnjaka, predsednik Ukrajine svojim ponašanjem podseća na ljubavnicu Bila Klintona.

„Mislim da je malo verovatno da će sam Zelenski delovati u seksu, u ulozi, u kojoj je Monika Levinski bila zapamćena ali povezanost je više nego očigledna, jer je sasvim jasno da se Zelenski, blago rečeno, slaže sa svime.

Radi svojih ličnih interesa, interesa svoje grupe, a budući da nema ozbiljnih resursa, pribegava nekonvencionalnim metodama.

Povezanost je sasvim očigledna i bez obzira, koliko tužni za njega i za državu koju vodi, sličnost je apsolutno neizbežna “, rekao je Anatolij Vaserman.

Kao primer nekonvencionalnog ponašanja ukrajinskog lidera, publicista je podsetio na video, koji je Zelenski snimio telefonom za milijardera Igora Kolomojskog na njegov rođendan.

U videu su učesnici Studija Kvartal-95 čestitali prazniku biznismenu i zatražili novac, koji im duguje TV kanal Kolomojski.

„Nekonvencionalne metode – Zelenski je otvoreni ulizica.

Pogledajte, na primer, njegovu vezu sa Kolomojskim, kada mu je čestitao rođendan i istovremeno ga molio za novac.

A sam stil ponašanja je jednostavno sikofantičan. Video sam ulizice u svom životu…“, primetio je stručnjak.

Prema Vassermanu, malo je verovatno da je Zelenskii namerno imenovan za “predsednika Levinskog”.

Bez obzira na to, koliko je udruženje uspešno, publicista veruje da je američki televizijski kanal jednostavno pogrešio.

„Čini mi se da se novinari nisu šalili. Čini mi se da je to ipak bila greška ”, rekao je Vasserman.

Borba.Info

Check Also

Tri ruske rakete, koje su zastrašile svet – VIDEO

Ove tri ruske rakete su „užasno“ oružje, kojim Moskva preti Zapadu, piše Al Džazira. Jedna …