Šarović objavio šokantan snimak, kako Simić i Vulović, raspoređuju “ROSU” po Jarinju… – VIDEO

On kaže i da je dobro što se Vučić nije setio da zakaže i sednicu Skupštine Srbije i napravi još jednu predstavu za naivne.

“Situacija na graničnim prelazima Jarinje i Brnjak ni jednog trenutka nije bila dramatična, kako su to predstavljali ljudi iz vlasti.

Jedina drama je ona koju pravi Aleksandar Vučić u pokušaju da sakrije činjenicu da je on potpisao ono što danas zajedničkim snagama sprovode čelnici Srpske liste i Aljbin Kurti”, kaže za Danas bivši radikal i lider udruženja Ljubav, vera, nada Nemanja Šarović, objašnjavajući zbog čega je predsednika Vučića preko društvenih mreža pitao dokle misli da laže sopstveni narod.

Šarović je, naime, tu objavu podelio na Tviteru uz snimke na kojima se vidi kako potpredsednik Srpske liste Igor Simić i gradonačelnik Zubinog potoka Srđan Vulović raspoređuju specijalce ROSU na administrativnim prelazima Jarinju i Brnjaku.

Sagovornik Danasa kaže da snimci sve govore i da nije bilo nikave drame na graničnim prelazima.

On kaže i da je dobro što se Vučić nije setio da zakaže i sednicu Skupštine Srbije i napravi još jednu predstavu za naivne.

“Skupština ne treba ni da zaseda, jer se ništa i ne pita kao ni Vlada Srbije. Vučić je taj koji o svemu odlučuje, pa samim tim snosi i kompletnu odgovornost za sve što je predao Albancima od 2012. do danas”, ističe Šarović.

Danas

Check Also

Siromaštvo preti, svakom petom Srbinu!

Stopa rizika od siromaštva ili socijalne isključenosti pokazuje procenat lica, koja su u riziku od …