Veliki horoskop za februar

Ukratko, Strelac je u opasnom flertu, Škorpija u tajnoj vezi, Vaga pred obnovom veze iz prošlosti, Devica meša posao i ljubav, Lav u kandžama nesporazuma, Rakovima isplivavaju stari dugovi, a Ovnu se javljaju stari prijatelji…

Mesec februar 2021. godine je period kada se čak sedam planeta grupiše u znaku Vodolije i biće veoma turbulentan.Većim delom meseca prolazi Merkur u svom retrogradnom hodu, pa mesečni horoskop za februar 2021. predviđa mnoštvo komplikacija, piše Luftika.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, pred vama je mesec u kojem ćete posvetiti vašim planovima i željama.

S obrzirom na to da je prisutan napet aspekt na nebu u odnosu vaše vladajuće planete i Jupitera, Saturna i Sunca tokom februara meseca, biće vam potrebno dosta strpljenja i upornosti da sve što zamislite i sprovedete u delo.

Ne žurite i dobro se organizujte. Kako je planeta komunikacije u retrogradnom hodu, povedite i na ovom polju računa. Javljaju se stari prijatelji i imate priliku obnoviti kontakt. Finansije su relativno stabilne.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom je ispinjen varnicama i trzavicama. Ne započinjite rasprave koje imaju tendenciju da se završe sukobom.

Voljena osoba će u narednom danima pokušavati nametnuti svoje stavove vama, što će izazavati burnu reakciju.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u šli u jedan mirniji period, nakon burnih nekoliko meseci. Fokusirani su isljučivo na posao, ali kontakt iz prošlosti može poremetiti vaš mir.

Zdravlje

Obratite pažnju na kvalitet ishrane i više se krećite.

Bik

Posao

Dragi Bikovi, energični ste i maksimalno se posvećujete poslu. Sigurno je da ćete s vremena na vreme biti izloženi stresu, nailazićete na iznenadne prepreke i to vam se neće dopasti, posebno neplanirane situacije, jer ćete smatrati da da ste se doboro organizovali.

Retrogradni Merkur vam pravi problem u komunikaciji sa nadređenima ali i sa ostalima u okviru kolektiva u kom radite.

Neki Bikovi imaju problem sa jednim od roditelja.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom ulazite u izazovan period, jer veliki broj planeta u Vodoliji pravi negativan aspekt na vaš horoskopski znak, pa je preporuka da povedete računa o načinu komunikacije i da ne provocirate partnerove reakcije.

Poželećete više slobode tokom februara. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za ljubav i pojaviće se dve odobe koje će vam jednako privući pažnju. Ipak, ukoliko uđete u vezu, to će biti sa osobom koja je nešto starija od vas i na višoj je poziciji.

Zdravlje

Na polju zdravlja, obratite pažnju na ishranu, hormone i čuvajte se povreda.

Blizanci

Posao

Dragi Blizanci, tokom februara meseca ćete biti naglašeno nervozni što će se odraziti na vaše poslovne odnose, kao i na vašu produktivnost. Javiće se strahovi kada je posao u pitanju, u smislu sumnju u kolege kao i u vezi sa vašom budućnosti kada je zaposlenje u pitanju.

Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o promeni posla. Sada nije trenutak z ato. Vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu do dvadeset i prvog februara i donosi vam kontakte iz prošlosti, ali i problem u komunikaciji.

Pažljivo slušajte šta vam se saopštava ali i sami povedite računa o komunikaciji.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa parnterom trpi upravo zbog loše komunikacije. Imaćete utiak da vas suprotna strana ništa ne razume. Ipa, povoljan aspekt planeta u vazdušnim znacima vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume.

Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti, koja će se iznenada i javiti.

Zdravlje

Na polju zdravlja, prisutne su nesanice koje vas iscrpljuju.

Rak

Posao

Dragi Rakovi, nedelje koje su pred vama donose veliku orijentaciju na polje koje se tiče pozajmica i kredita. Želećete se što pre rešiti preostalih dugovanja, a isplivaće na površinu i nešto na šta ste zabovravili pa će vam to predstavljati stres.

Na polju posla, ne odustajete od svojih ubeđenja, koje namećete i drugima u kolektivu. Budite spremni na compromise kao i na to da je potrebno saslušati savet kolega.

Neki pripadnici vašeg znaka sada imaju kontakt sa zakonom.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, iako ćete se suočavati sa povremenom ljubomorom od strane voljene osobe.

Ne reagujte emotivno, već preispitajte svoje postupke, koji su doveli do takve situacije. Ako ste slobodni, imaćete priliku da uđete u strastvenu avanturu sa osobom koja je drugačija na ono što ste do sada navikli.

Privući će vas njena ekscentričnost.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno.

Lav

Posao

Dragi Lavovi, sukobljavate se sa saradnicima i nadređenima koji imaju drugačije stavove u pogledu poslovanja i vi ćete se tokom narednim mesec dana osećati prilično usamljeno u svojim ciljevima.

Vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosi prolazi planeta komunikacije, koja je sada u retrogradnom hodu, tako da se spremite i na poteškoće u sporazumevanju sa okolinom.

Ukoliko planirate nove dogovore, sada nije trenutak za to, ali jeste za nešto o čemu ste razmišljali u prošlosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom trpi jer na površinu izlaze nesporazumi kojima se niste na vreme posvetili na pravi način. Sada ćete imati priliku da popravite.

Neki Lavovi će razmišljati o kratkom predahu i zajedničkom putovanju.

Ako ste slobodni, ovo period kada ćete ponovo sresti one na koje ste zaboravili, čak ćete se i iznennaditi.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, ovo je izazovan mesec u kojem će vam vitalnost biti oslabljena.

Devica

Posao

Drage Device, vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu i sada je vreme da se naoružate strpljenjem jer će svaki plan i sve što ste zamislili ići onako kako se najmanje nadate.

Veliki broj planeta u vašem prirodnom polju posla donosi i veliki broj obaveza, veliku frekvenciju ljudi. Zabrinuti ste jer niste navikli da neorganizaciju, kako svoju, tako i onih sa kojima sarađujete.

Plantni promet predstavlja problem i na neke prihode ćete morati sačekati.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka su servilniji nego inače u odnosu na partnera, ali pripazite na to kako ćete biti shvaćeni.

Naglašena potreba za skladom s vaše strane kao i zainteresovanost za voljenu osobu, može biti pogrešno protumačea. Ukoliko ste slobodni, imate priliku da preko posla upoznate zanimljivu osobu.

Ovo je zapravo neko koga već znate, ali samo iz viđenja.

Zdravlje

Obratite pažnju na unutrašnje vene.

Vaga

Posao

Drage Vage, povoljan aspekt planeta u vazdušnom znaku Vodolije će vam, na prvom mestu, dati elana da se suočite sa obavezama na polju posla, kojih će biti više nego inače.

Kako je tranzitni Merkur u retrogradnom hodu do dvadeset i prvog februara, paralelno ćete se imati posla i sa nezavršenim zadacima.

Ne dozvolite da vas to izbaci iz balansa. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će se suočiti sa dugovanjima a moguće su i krize na tom polju.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti relativno stabilan. Ipak, suprotna strana će se suočiti sa finansijskom krizom, tako da ćete i vi biti uvučeni u to.

Zadržite hladnu glavu i podržite voljenu oobu, koja će biti pod velikim stresom.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući uticaju retrogradnog Merkura koji prolazi kroz prirodno polje ljubavi, dobijaju glas iz prošlosti i u dilemi su da li obnoviti vezu ili ne.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, izbegavajte ozbiljnije hirurške intervencije, a moguće su i povrede.

Škorpija

Posao

Drage Škorpije, vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa i tokom februara meseca prolazi planeta akcije, agresije, sukoba tako da ćete biti suočeni sa raznim vrstama stresa kroz druge ljude.

Veliki broj pripadnika vašeg znaka će sada prekinuti ugovore, posebno one koji su sklopljeni tokom prošle godine, tokom oktobra i novembra meseca. Nove dogovore prolongirajte, ukoliko ste u mogućnosti, u suprotnom, isti neće trajati.

Prisutni su neporazumi na polju doma, usled loše komunikacije.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ne reagujte na provokacije koje dolaze od strane partnera. Ovo je mesec u kojem će u drugoj strani kulminirati nezadovoljstvo prouzrokovano ograničenjima koja su povezana sa karijerom, pozicijom i poslom.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, ukoliko se malo potrude, vrlo brzo mogu promeniti emotivni status koji će na samom početku biti obavijen velom tajne.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, ali proverite hormone.

Strelac

Posao

Dragi Strelčevi, veoma dinamičan mesec kada je posao u pitanju. Napet aspekt vaše vladajuće planete i planete akcije donosi sukobe sa saradnicima i sa nadređenima. Ne padajte na provokacije.

Istovremeno, činiće vam se da su napori koje ulažete uzaludni, međutim, važno je znati da ne smete odustajati kada naiđete prepreke.

Ukoliko već neko vreme razmišljate o promeni posla, sada do toga i doći. Ne sklapajte nove dogovore.

Ljubav

Na polju ljubavi, odnosno parnterstva, komunikacija sa parnterom trpi i donosi sukobe. Vladajuća planeta ovog vašeg polja je u retrogradnom hodu, trpi napete aspekte, pa će mnoge stare razmirice i nesporazumi ponovo isplivati na površinu.

S obzirom na to da je ovo prolaznog karaktera, na načinjite bolne teme u ovom trenutku. Ako ste slobodni, skloni ste flertu a jedna konverzacija preko društvenih mreža, sa osobom koju poznajete, može prerasti u nešto više.

Potrebno je strpljenja s obe strane.

Zdravlje

Obratite pažnju na rukovanje oštrim predmetima.

Jarac

Posao

Dragi Jarčevi, u naredni nedeljama vas očekuju promene kada je vaša karijera u pitanju. Pred vama je pomak napred, iako se ovde radi o vašem planu ili želji iz prošlosti. Iznenadna vest će vas obradovati.

Kada pričamo konkretno o polju posla, spremite se na povećan broj nesporazuma i zbog toga je neophodno da se više skoncentrišete na ono što radite, proveravate informacije koje do vas stižu i da spremite na povećan broj obaveza koje nisu kompletno dovršene.

Povedite računa o papirologiji i zakonskim pitanjima.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner će imati zamerke na vašu posvećenost poslu. Donosićete posao i kući i o tome pričati voljenoj osobi, kojoj će to smetati.

S druge strane, zajedno ćete se baviti kućnim budžetom i ovde će se javiti briga za finansije. Različiti stavovi oko finansija dovode do sukoba.

Ako ste slobodni, ovo je i dalje perid u kojem ćete imati priliku da uđete u vezu sa osobom koja vam do nedavno nije bila dostižna ili bar vi tako mislili. Na samom početku, skloni ste tajnovitosti.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Posao

Draga Vodolije, ovo je povoljan mesec na svim poljima kada je vaš znak u pitanju. Nekoliko planeta u vašem znaku u vašem prirodnom polju ličnosti govore o tome da su vaše potrebe sad na prvom mestu.

Komunikacija će vam biti veoma važna, želećete se intetelktualno istaknuti, u tome ćete uspeti, ali ne na onaj način na koji vi to želite. Okolina će vas shvatati na pogrešan način ili ćete jednostavno morati da se ponavljate.

Povedite računa o finansijama, jer će sada biti dosta troškova na koje niste računali. Spremite se i na ponavljanje situacija iz prošlosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi je u vašem znaku, tako da je ovo period koji vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume sa partnerom.

Ipak, ova planeta je u društvu Saturna i pravi napet aspekt sa marsom, tako da će biti i momenata svađa, sukoba, visokih tonova.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u prilici da započnu vezu sa osobom sa razlikom u godinama, koja je usput, drugačijih shvatanja u odnosu na vas.

S druge strane, javlja se osoba iz prošlosti, tako da ćete biti u dilemi šta uraditi i za koga se odlučiti.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, povedite računa o unosu šećera u organizam jer ćete biti skloni preterivanju.

Ribe

Posao

Drage Ribe, nedelje koje sup red vama vam donose potrebu da se istaknete na polju posla, međutim, sada do toga neće doći na onaj način koji očekujete.

Važne odluke ostavite za neki drugi period, sada nije trenutak za to, vremenom ćete odustti ili će se planovi jednostavno promeniti usled nepovoljnih okolnosti. Komunikacija je nešto lošija, a vi ćete se prilično povući u svoj svet.

Ne gajite strahove prema saradnicima i nadređenima, jer su sada takva osećanja predimenzionirana.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo je osetljiv period za sve pripadnike vašeg znaka. Kako ćete se baviti samim sobom i svojim potrebama, voljena osoba će se osetiti zapostavljeno i usamljeno. Pored toga, ovo je mesec koji može doneti i avanture sa strane koje će narušiti harmoniju u partnerskom odnosu.

Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom februara imaju priliku da obnove vezu iz prošlosti. Ovo je nešto što će na samom početku biti obavijeno tajnom, uz zajednički dogovor.

Ipak, ovo je priča koja ima male šanse da se veza razvije u nešto ozbiljnije u budućnosti.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, ali je prisutna nervoza i neispavanost.

Check Also

Jutarnje navike koje snižavaju visok krvni pritisak

Za većinu ljudi, hipertenzija ili visok krvni pritisak se ne javlja sa nekim znakovima upozorenja. …