ŠOKANTNO! – Sudija Vatikanskog suda: Gejts i Soroš koriste Covid, za nametanje „potpune kontrole“!

Nemački kardinal izazvao je kontroverzu tvrdnjom, da su pandemiju korona virusa koristili, ljudi poput Džordža Soroša i Bila Gejtsa za stvaranje globalne „države nadzora“.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Pandemija Covid-19 izazvala je „haos“ i „previranja“, koji potiču ne samo iz „nedostatka znanja“ o prenosivosti i opasnosti samog virusa, već i iz volje superbogatih, da „ugrabe priliku da dovedu ljude u red“, rekao je Gerhard Ludvig Mueller u intervjuu za austrijski Institut Sveti Bonifacije prošle nedelje.

On je visoki sudija u vatikanskom sudu.

Svetske finansijske elite, sada koriste pandemiju i mere, koje vlade preduzimaju u borbi protiv širenja virusa, kako bi podvrgle ljude „potpunoj kontroli“ i uspostavile globalnu „državu nadzora“, dodao je on.

Sveti Bonifacije objavio je video, koji prikazuje mali deo intervjua, a kardinal je od tada potvrdio nemačkoj novinskoj agenciji DPA, da je snimak originalan.

„Ljudi, koji sede na tronu svog bogatstva, vide „priliku da proguraju svoju agendu“, rekao je kardinal, imenujući suosnivača Majkrosofta Bila Gejtsa, milijardera Džordža Soroša i šefa Ekonomskog foruma u ​​Davosu, Klausa Švaba, među onima, koji stoje iza “globalne šeme kontrole”.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Kardinal je potom optužio globalnu finansijsku elitu za pokušaj, da izrodi „novog čoveka“ stvorenog „na svoju sliku i priliku“, dodajući da takvu sudbinu sebi, ne bi poželeo.

„To nema nikakve veze sa demokratijom“, rekao je bivši regenzburški biskup, koji je nekada bio na čelu Kongregacije za doktrinu vere.

Kardinalove izjave, koje su se tek nedavno pojavile u medijima, izazvale su talas kritika nemačkih medija, koji su njegove reči brzo označili kao „teorije zavere“.

Neki stručnjaci, koje su pozvali nemački magazin Der Spiegel i drugi mediji rekli su da se njegove reči mogu protumačiti, kao poređenje između akcija moderne vlade i nacista, čiji se zločini tako „umanjuju“.

Takođe su rekli da se samo pominjanje Soroša u takvom kontekstu, može smatrati antisemitskim.

Vatikan nije komentarisao Muellerove izjave.

Nemačka biskupska konferencija u početku je samo ukazala na njihov poziv ljudima da se vakcinišu.

Kasnije je portparol konferencije Matijas Kop na Tviteru rekao da je zaprepašćen Muellerovim rečima i dodao, da je kardinal očigledno dao takve izjave, „kao privatna osoba“.

Sam Miler je u mejlu za DPA rekao da odbacuje logiku, po kojoj je svako, ko „kritikuje finansijsku elitu… automatski na pogrešnoj strani“.

Takođe je još jednom ukazao na „nelegitiman uticaj“, koji vrše „superbogate elite u raznim zemljama“.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …