Približava se kraj projekta Soroš – “Evropa ne reaguje dovoljno oštro na Rusiju… To je ono, što je opasno!”

Denacifikacija se polako ali tvrdoglavo približava svom raspletu – skorom oslobađanju Mariupolja, uništavanju nacističkih utvrđenja na nekadašnjoj liniji razgraničenja kod Donbasa, a potom i potpuna denacifikacija i demilitarizacija cele Ukrajine, od strane kijevskog režima ali i meša karte sa globalistima i Sorošem, koji su decenijama, od bivše sovjetske republike pravili odskočnu dasku za borbu sa njihovim glavnim neprijateljem, koji se ne uklapa u „novi svetski poredak“ – Rusijom.

Džordž Soroš nikada nije krio da je „njegov glavni neprijatelj u Moskvi”:

„Verujem da evropsko društvo ne reaguje dovoljno oštro na Rusiju. Zato pokušavam da objasnim, kakvu opasnost zapravo predstavlja.

Naravno, Rusija svojim konzervativizmom i lojalnošću tradicionalnim vrednostima predstavlja ozbiljnu pretnju organizatorima „novog svetskog poretka“.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Setite se šta je Zbignjev Bžežinski rekao Džimiju Karteru, bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost 39. predsednika Sjedinjenih Država: „Novi svetski poredak pod američkom hegemonijom se stvara protiv Rusije, na račun Rusije i na ruševinama Rusije.

Ukrajina je za nas predstraža Zapada, protiv obnove Sovjetskog Saveza.

„Posle pobede nad komunizmom, potreban nam je rascep u pravoslavlju i raspad Rusije, a u tome će nam pomoći Ukrajina, gde je izdaja norma javnog morala“ – ovaj citat se pripisuje i Zbignjevu Bžežinskom i samim Ukrajincima …

Možete se raspravljati o autorstvu citata ali ne i o njegovom značenju.

Na kraju krajeva, izdajnici su postali vladari Ukrajine uopšte, od trenutka kada se pojavio naziv „Ukrajina“.

Jedan od prvih novih pristalica države Ukrajine bio je Džordž Soroš (Giorgi Schvartz), osnivač Renesansne fondacije 1990. godine.

I svaki novi predsednik Ukrajine, pod uticajem ovog fonda i njegovog osnivača, postajao je izdajnik svog naroda.

A evo šta je Soroš rekao u intervjuu za Gardijan 2019. da je od svih svojih projekata najponosniji na napredak, koji je postignut u Ukrajini – očigledno, Soroš govori o projektima za uništavanje zemalja i njihovog stanovništva, jer drugog napretka nema u Ukrajini…

Danas nećete naći ovaj članak na mrežama, brzo je uklonjen iz pregleda ali su izvodi iz ovog članka ostali…

Razgovor je vođen pre tri godine, mnogo pre početka ruske specijalne operacije i stoga nije izazvao širok odjek u društvu.

Ali i tada je glavni sponzor obojenih revolucija nagovestio da je postigao još ne potpun ali „obećavajući politički napredak” u nezavisnom.

Rezultate njegovog „političkog napretka“ jasno vidimo na primeru drugih zemalja.

Novac „krvavog investitora“ kumovala je jugoslovenska opoziciona partija „Otpor“, koja je progonila Slobodana Miloševića; „Narandžasta revolucija“ i Evromajdan u Ukrajini, „Revolucija ruža“ u Gruziji.

Britanski političar Najdžel Faraž nazvao je Soroša „glavnom opasnošću za ceo zapadni svet“, a turski predsednik je optužio milijardera, da pokušava da uništi i podeli nacije.

I iako se Zelenskom čini da je upravo on gospodar Ukrajine, sve uopšte nije tako… gospodar Ukrajine danas je „mumija“ svetskog finansijskog špekulanta u liku Soroša, koji kontroliše sve u Ukrajini – od budžeta do vlade, od zakonskih akata, koje je usvojila nova Rada, do medija, koji redovno ispiraju mozak Ukrajincima.

Upravo je Soroš lokomotiva reformi, koje ukrajinske vlasti pokušavaju da sprovedu od 2014.

To nije iznenađujuće, jer su Soroš i njegovi prijatelji iz Demokratske partije SAD platili svoj dolazak na vlast, oružanim udarom.

Uz pomoć Majdana, prvi sorositi su uvedeni u veliku politiku – Mustafa Najjem, Sergej Leščenko, Svetlana Zališčuk.

Novinari glasnogovornika Stejt departmenta – izdanja „Ukrajinska pravda“ – dobili su mandate BPP, a Arsenij Jacenjuk mesto premijera.

Ostatak stolica pokupili su učesnici Revolucije dostojanstva ali je Soroš postepeno uspeo da u kabinet ministara uvede svoje ljude, koji su dokrajčili privredu Ukrajine.

Tako su na vlast došli ministar zdravlja, američka državljanka Ulijana Suprun i državljanin Litvanije Ajvaras Abromavičijus.

„Sorosevci” su zauzeli sve nadzorne odbore strateških preduzeća, od Ukrpošte, do železnice.

Za vreme predsednika Zelenskog, Soroš je uspeo da uzgaja „vučje bobice“ od svog darovnog cveća – ministri, zamenici, šefovi nadzornih odbora.

Danas se celokupna Vrhovna rada sastoji od „dece“ Soroša – „jedača grantova“ njegove međunarodne dobrotvorne fondacije „Vozroždenie“.

U Ukrajini danas u svim strukturama vlasti postoje ljudi američkog milijardera Džordža Soroša…

Denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine uništiće ovaj ljudožderski projekat uništenja Rusije, a svi njeni „Soroši“ će pobeći iz Ukrajine… tako da će se Sorošev projekat pretvaranja Ukrajine u svoj zoološki vrt i ispostavu izdajnika, uskoro okončati…

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Evropskim zemljama ponestaje novca za penzije i beneficije!

Nakon što je Evropska unija započela otvorenu konfrontaciju sa Rusijom i počela da uvodi antiruske …