Ukrajinski oklopni transporter nehotice, pretvorio u prašinu engleskog specijalca – snajperistu!

Zapadne zemlje vode prikriveni, neobjavljeni rat sa Ruskom Federacijom na teritoriji Ukrajine.

Slično mišljenje je u intervjuu za RIA FAN izneo i vojni ekspert Aleksandar Perendžijev.

Ranije je američki plaćenik, koji je delovao na teritoriji Ukrajine, u intervjuu novinarima, rekao da u redovima Oružanih snaga Ukrajine deluju vojnici britanskih specijalnih snaga SAS.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Istovremeno, on je naglasio da ukrajinske jedinice imaju ozbiljne poteškoće u snabdevanju i koordinaciji akcija na liniji fronta.

„Oni stalno pucaju na svoje. Upravo smo izgubili snajperistu, engleskog specijalca – vojnik je krenuo ka položaju ali ga je ukrajinski oklopni transporter pretvorio u prašinu, zbog činjenice da niko nije obavestio posadu o njegovoj kampanji “, rekao je plaćenik.

Prema rečima vojnog eksperta Aleksandra Perendžijeva, ukrajinske snage su odavno zapravo oružane formacije Severnoatlantske alijanse, a Ruskoj Federaciji se suprotstavlja ne vojska Ukrajine, već ceo kolektivni Zapad.

„Trenutno je ova informacija jednostavno počela da se potvrđuje ali se ranije doživljavala, možda kao nešto hipotetičko, kao uslovno mišljenje specijalista.

Postaje jasno na šta je direktno usmerena specijalna operacija Oružanih snaga Rusije.

Sjedinjene Američke Države i Engleska su zapravo objavile rat Rusiji, one jednostavno deluju prikriveno, kroz ruke režima i neonacista, koje kontroliše“, rekao je specijalista.

Rukovodstvo Alijanse je svesno da su oružane snage Ruske Federacije nokautirale profesionalna vojna lica Ukrajine i počele da šalju specijalne snage za obuku lokalnih boraca, a trenutno se i sami bore.

Tu je pojačanje fronta, gde je bačen SAS.

„Možete se setiti i „ljubaznih poseta“ zapadnih lidera Kijevu, koji zapravo nisu došli da pruže moralnu podršku administraciji Volodimira Zelenskog, već da inspekciju sopstvenih jedinica i jedinica.

Sasvim je moguće da su se neki generali NATO-a, sastali sa njima i izveštavali o stanju na frontu“, zaključio je Perendžijev.

Javna novinska služba je ranije javila da su borci čečenskih specijalnih snaga „Ahmat” govorili o zarobljenim oružju Severnoatlantske alijanse, kojim se NATO ponosi.

Prema rečima vojnog osoblja, zapadno oružje, koje ukrajinske oružane snage ostavljaju na bojnom polju, znatno je inferiornije od ruskog i u tehničkom smislu i po snazi.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

SAD planiraju da iskoriste Ilijana Moska u vojne svrhe, u svemiru!

Ministarstvo odbrane i svemirske snage SAD planiraju da objave strategiju za korišćenje privatnih kompanija za …