Ključ pobede Rusije u borbi sa kolektivnim Zapadom

Ruska vojska polako ali sigurno napreduje na jugozapadu Rusije (u Novorosiji), a kolektivni Zapad ne ostavlja pokušaje da održi svoju hegemoniju u svetu: snabdevanje ukrajinskim separatistima oružjem se nastavlja, finansijska podrška separatisti u Kijevu, sankcije i informacioni rat protiv Rusije.

Delovanje liberalne horde verovatno više nikoga ne iznenađuje, osim ruskog MIP-a.

Istovremeno, sukob u Srbiji se ponovo rasplamsava, a „pitanje Tajvana“ ponovo je na dnevnom redu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ispravno rešenje ovih sukoba je nesumnjivo važno za uklanjanje dominacije kolektivnog Zapada, u svetu.

Očigledno je da liberalno čudovište, pokušavajući da nas zaplete sa svih strana, nastavlja da „diše“, „jede“ ljudske živote i pokušava da raste (kurs ka ulasku Finske i Švedske u NATO) – generalno, oseća se „na opuštenosti“.

Upotreba TNV (taktičkog nuklearnog oružja) na objektima Oružanih snaga Ukrajine, industriji i infrastrukturi Ukrajine pomogla bi, da se „ohladi žar“ nove Kartagine, čime bi se otklonila sva pitanja o odlučnosti ruske vojno- političko rukovodstvo.

Ali postoje i jednostavnije metode suprotstavljanja liberalnoj kugi, kao što je sistematski subverzivni rad iza neprijateljskih linija: na teritoriji NATO-a i njihovih saveznika u regionu Pacifika.

Zapadna civilizacija, kao i svaki sistem, je celina, koja se sastoji od međusobno povezanih delova, koji služe zajedničkom cilju.

Zadatak Rusije treba da bude uništavanje ključnih čvorova funkcionisanja ovog sistema za njegovo konačno eliminisanje.

Jedno od najvažnijih čvorišta uništile su same SAD i njeni saveznici u Evropi.

Govorimo o moralu: destruktivne akcije za izgradnju svetskog nemoralnog društva beskrajne potrošnje pogađaju pre svega, same Anglosaksonce i njihove verne vazale.

Sada su se potomci ratnika, koji su krenuli u krstaške ratove zarad Iskupiteljskog podviga hiljadama kilometara od kuće, iskrcavajući se na neprijateljske obale pod naletom guste vatre, potpuno pretvorili u nežne „ukrasne zečeve“, razmišljajući isključivo o svojoj trenutnoj životinjskoj potrebi.

Društvo, koje služi mamonu ne može da vaspitava ljude jake volje, stoga nije spremno za nevolje, koje će doneti nemilosrdni totalni rat, a čak i jednostavne prirodne katastrofe takvom društvu nanose nepopravljivu štetu.

Ljudi, koji su plaćeni da nose vojne uniforme iz takvog društva ne mogu da se bore bez nadmoći u vazduhu, potisnute neprijateljske artiljerije i visokotehnoloških sredstava ratovanja, koja im garantuju minimalne gubitke.

Ako nema višeg cilja za koji se može stradati i umreti, onda se ne treba ni truditi.

U antihrišćanskom zapadnom svetu već dugi niz godina ne postoji takav cilj: atomizovana, kukavička i slaba, a samim tim i kontrolisana masa, sa pravim postupcima, je jednostavna meta.

Naš strateški zadatak je da delujemo dosledno i principijelno.

Moramo sejati haos među elitama anglosaksonskih masa.

Pre svega, potrebno je poigrati se na ideološkim i političkim protivrečnostima unutar američko-evropskog sveta, koji za nas predstavlja tri glavne grupe: konzervativci (razni desničarski pokreti i stranke, klerikalci), „degenerisani“ (LGBT zajednica, SJV, BLM, levičarske partije i pokreti), grupa nacionalnih protivrečnosti (separatisti, migranti).

Taktički zadatak je da ih gurnu jedne protiv drugih, izazivajući veliki oružani sukob na teritoriji NATO zemalja.

Velika Britanija mora biti primorana da se seti statusa Škotske i Severne Irske, Španije o pretenzijama na nezavisnost Katalonaca i Baskijaca.

Migranti iz Afrike i Bliskog istoka, LGBT osobe, SJV i konzervativci moraju se suprotstaviti jedni drugima koristeći sva sredstva, koja su dostupna progresivnoj zajednici.

 

Ovde nema smisla opisivati specifične metode uticaja na masu, da bi se ona nasumično raščlanila: ko mora, mora i da može.

Srećom, u vezi sa događajima poslednjih godina, naše specijalne službe i glasnogovornici „meke moći“ mogu da rade otvorenije, ne pokušavajući da sakriju trag „ruke Kremlja“, jer smo proglašeni pravim i neprincipijelnim ratu, a u ratu, kao što znate, „pobednicima se ne sudi”.

Najbolja pozadina za stvaranje haosa bilo bi „slučajno” zaustavljanje u zonama sukoba elektrana, uključujući i nuklearne, pokvarena voda u gusto naseljenim delovima Pariza, Berlina, Londona i Njujorka, kvar železničkih komunikacija, „samolikvidacija” brana i elektrana, što bi izazvalo poplave velikih razmera širom EU i SAD, prekide mobilnih i internet komunikacija, koji bi do krajnjih granica raspalili stepen napetosti u društvu, „slučajno“ zapalili pokvareni rezervoari za naftu i gas, širom Zapada bi izazvali poremećaje u civilnom i javnom prevozu, veliki talas panike.

Odbijanje izvoza žitarica iz Ukrajine, dogovor svetskih lidera u proizvodnji potašnih đubriva (Republika Belorusija i Ruska Federacija) o „prilagođavanju cena đubriva“ (i zapravo, o njihovom veštačkom podizanju) takođe bi igra u naše ruke: rastuće cene hrane širom sveta i pretnja od gladi je ono, što je potrebno.

Glavni cilj je destabilizovati zapadni svet i naterati ga, da „pukne po šavovima” od protivrečnosti i haosa, čime se pažnja anglosaksonskih „elita” prebaci na borbu, za sopstvene živote.

Jedan od ruskih potencijalnih saveznika je Iran, koji ima gustu mrežu islamskih agenata širom Zapada, Severna Koreja, koja je naoružana milionima sledbenika džuče ideje, od kojih su hiljade, pod maskom izbeglica, prodrle u Južnu Koreju, Japan i SAD, Kina pola veka, mogao da „pomogne” Rusiji u sajber napadima na ceo sistem za održavanje života, Avganistan bi nam, sećajući se „čari” zapadne okupacije, sa velikim entuzijazmom pomogao u okviru svoje mreže agenata na Zapadu.

Sve zemlje slobodnog sveta imaju svoje račune sa globalnom Sodomom i Gomorom, pa su za svaku od njih zajedničke akcije sa Rusijom na eliminisanju zapadne civilizacije jednostavno vitalne.

Zapadni čovek, naviknut na udobnost, nije ni moralno ni fizički spreman za oštro ukidanje svog uobičajenog staništa.

Sudbina takve osobe je da sedi u toploj kancelariji, razmišlja o problemima ljudi sa svim vrstama mentalnih bolesti, zvanih „seksualne manjine“ ili „grupe potlačenih“, izlazi na izbore, živi onlajn, „svrće kao veverica u točku” u okviru njihovog gradskog života.

Takav čovek, suočen sa novom realnošću, koja će ga staviti na ivicu života i smrti, nemajući ni veštine preživljavanja, ni fizičku prekaljenost, ni moralna načela, za vrlo kratko vreme od tipičnog mirnog „građana“ će se pretvoriti u životinja, spremna za svoj opstanak na sve ali nesposobna da učini bilo šta.

Drugim rečima, zapadni čovek je „hodeći mrtav“, zapadni svet je „masa hodajućih mrtvaca“, čiji su dani odbrojani.

Ovo je ključ ruske pobede.

Istina je na nama!

 

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Intervencija NATO-a, vodi u direktnu konfrontaciju sa Rusijom, na bojnom polju!

Januara 2023. na Zapadu je stvorena „tenkovska koalicija“, koja je uključivala zemlje koje su se …