Englezi u panici: “Albanci iz pakla” terorišu London! Oružje, droga, gole devojke, kriminal…

Sa svojim skupocenim automobilima i kućama, dijamantima optočenim roleksima, reperima albanskog porekla čini se da u Velikoj Britaniji dobro ide.

Iako nikad nisu bili na vrhu top lista, piše Dejli mejl.

Izvođači poput Mgee i Lucii spadaju među desetine onih sa hljadama pratilaca zahvaljujući svojim pesmama – koje često promovišu kriminal i drogu dok pucaju na britanske institucije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

To traje paralelno sa plavljenjem ulica drogom koju rasturaju Albanci i talasom ekstremnog nasilja, zaključno sa likvidacijama, za svakog ko im stane na put.

U objavama na društvenim mrežama i u svojim spotovima, oni provišu smrtonosno oružje i ismevaju britansku policiju.

Dok neki reperi insistiraju na tome da nemaju veze sa kriminalnim miljeom, za druge, se to ne bi moglo tvrditi.

Hellbanianz (Albanci iz Pakla) banda, na primer, seje veliki strah na ulicama Londona i ima mnogo repera u svojim redovima, a sve više članova u zatvoru.

Grupa je izazvala gnev prošle godine kada je objavila muzički video koji prikazuje oklopna vozila opremljena teškim mitraljezima kako paradiraju oko stambenog naselja u prestonici.

Strahuje se da je njihovo prisustvo na društvenim mrežama – uključujući rep video zapise – deo razrađene PR kampanje za ‘regrutovanje pešaka’ iz Albanije iskušavajući ih gomilom novca i luksuznim automobilima, piše britanski tabloid.

Baš ove nedelje, stori na Instagramu koju je objavio reper Lucii – koji nikada nije otkrio svoje pravo lice i koji nije deo Hellbanianz bande – pokazuje gomile novca nagomilane pored desetina starih Apple iPhone-a.

Lucii, koji u svojim video snimcima nosi maske sa likom Satane, ima 125.000 pratilaca na Instagramu gde objavljuje fotografije sa ženama obučenim u bikini i video snimke kako vozi skupe automobile.

Telegraf.rs

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Si upozorio Blinkena: Kažeš ovo, a radiš ono… Ne može tako!

Vašington mora da prestane da „govori jedno, a da radi drugo“ kao i da prestane …