Tramp čisti sve pred sobom – Bajden gubi

Donald Tramp, američki predsednik, objavio je na Tviteru kako sada ima 73 miliona zakonitih glasova.

To je dva miliona više nego pre nekoliko dana, kada je naveo da ima 71 milion.

Tramp je objavio kako raste broj njegovih glasova, uz ponovljeni tvit u kom navodi da je pobedio na izborima i da su zabeležene brojne nepravilnosti.

Softver za brojanje glasova „Dominion“ izbrisao je 2,7 miliona glasova koje sam osvojio na predsedničkim izborima, tvrdi Donald Tramp.

Tramp je to naveo u objavi na Tviteru u kojoj je napisao da se radi o glasovima osvojenim u celim Sjedinjenim Američkim Državama.

Kako je dodao, samo u Pensilvaniji prebačena je 221.000 njegovih glasova demokratskom kandidatu Džou Bajdenu. Napisao je i da je 941.000 njegovih glasova izbrisana.

Prema njegovim tvrdnjama, u državama u kojima se koristi sistem „Dominion“, 435.000 njegovih glasova pripisano je Bajdenu.

Pojedini američki mediji proglasili su već Džoa Bajdena pobednikom na predsedničkim izborima, ali Tramp to osporava zbog izbornih neregularnosti.

Tramp je prethodno naveo i da se u Arizoni Bajdenova prednost smanjila sa 200.000 na 10.000 glasova, te da ukoliko bude moguća provera glasova i u toj državi, da bi i tamo mogao pobediti.

(B92)

Check Also

Ruski vojni komandant najavio ukrajinski juriš na Odesu!

Ruski vojni novinar Aleksandar Sladkov u svom telegram kanalu dao je prognozu u vezi sa …