Vladeta Janković poručio Danici Grujičić: “Idi operiši mozak, spasavaj te ljude, nemoj praviti budalu od sebe“ – VIDEO

Na primeru direktorke Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, Ivane Stašević Karličić, vidi se da je vlada raštimovani okrestar, kao što je predsednik Aleksandar Vučić i rekao, istakao je za N1 narodni poslanik Vladeta Janković.

Zaposleni u klinici „Laza Lazarević“ mesecima traže smenu direktorke te ustanove, koja je kadar Socijalističke partije Srbije, a u tome ih je podržala i ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Ipak, Stašević Karličić do danas nije smenjena, a zašto – odgovor je iz unutrašnjeg džepa sakoa u programu N1 izvadio narodni poslanik Vladeta Janković.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

On je ministarki zdravlja postavio poslaničko pitanje u vezi sa smenom direktorke „Laze Lazarević“ i od nje dobio zvanični odgovor u kojem se navodi da se Ministarstvo zdravlja u dva navrata (22. novembra 2022. i 7. aprila 2023.) obraćalo Vladinoj komisiji za kadrovska pitanja ali da odgovor nikada nije stigao.

Ministarstvo je čak oDredilo i osobu, koja bi bila v.d. direktora ove ustanove, međutim bez odluke komisije za kadrovska pitanja direktorka ostaje tu gde jeste.

„Zemljom vlada kadrovsko odeljenje Vlade i to znači da Danu Grujičić niko ni za šta ne zarezuje.

I ja, ako bih smeo da savetujem nekoga, njoj bih savetovao: ‚Gospođo, radite ono što tako divno radite‘.

Ja sam sreo mnoge ljude, svi kažu da je biljantan neurohirurg. Idi operiši mozak, spasavaj te ljude, nemoj praviti budalu od sebe“, rekao je Janković za N1.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Anđelković: U pitanju je prljavi dil opozicije, sa Vučićem!

Politički analitičar Dragomir Anelković, reagovao je povodom raskola u koaliciji Srbija protiv nasilja i otkrio …