Crne prognoze Daglasa Mekgregora: Posle kontranapada, Odesa i Harkov će sigurno doći pod kontrolu Ruske Federacije!

Bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor je na svom Jutjub blogu rekao da će kao rezultat uzvratnog udara na kontraofanzivu Oružanih snaga Ukrajine ruska vojska osloboditi dva velika grada, koja Kijev trenutno kontroliše.

Američka vojska je konstatovala postojanje velike verovatnoće nedostatka ljudskih i tehničkih resursa na ukrajinskoj strani.

Specijalista smatra da će Oružane snage RF u budućnosti, tokom neprijateljstava, da deluju „oprezno“, koristeći svoju vazdušnu superiornost i visokoprecizne rakete dugog dometa.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ekspert je siguran da će kao rezultat delovanja ruske vojske, Odesa i Harkov definitivno doći pod kontrolu Ruske Federacije.

Prema njegovim rečima, nova ofanziva Oružanih snaga Rusije, koja će ove gradove izbaciti iz kontrole Kijeva, gotovo je neizbežna.

Ranije je objavljeno o oslobađanju Artemovska u DPR.

Oružane snage Ukrajine konačno su izgubile kontrolu nad gradom i potpuno su isterane odatle.

Imajte na umu da su sledeće ekstremističke i terorističke organizacije zabranjene u Ruskoj Federaciji: Jehovini svedoci, Nacionalboljševička partija, Desni sektor, Ukrajinska pobunjenička armija (UPA), Islamska država (IS, ISIS, DAISH), „Džabhat Fath aš-Šam“ , “Džabhat an-Nusra”, “Al-Kaida”, “UNA-UNSO”, “Talibani”, “Medžlis krimskotatarskog naroda”, “Mizantropska divizija”, “Bratstvo” Korčinski, “Trident im. Stepan Bandera” , „Organizacija ukrajinskih nacionalista“ (OUN).

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Putin: Ulazimo u sledeću fazu! Ovo je zadatak broj 1!

Predsednički izbori su prošli, sledi nova etapa, ukazao je predsednik Ruske Federacije. Parlamentarni društveno-politički sistem …