Zaharova: Blinken maskirao sina u prosjaka Zelenskog, a ćerku uvio u ukrajinskuzastavu za “Noć veštica”!

Zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova našalila se da je šef američkog Stejt departmenta Entoni Blinken za Noć veštica obukao decu u kostime “prosjaka” Vladimira Zelenskog i ukrajinsku zastavu.

Prema njenim rečima, tako su Sjedinjene Američke Države podsetile da se na današnji dan duhovi mrtvih susreću sa živima.

Podsetimo, ranije se saznalo da se Blinkenova ćerka za Noć veštica obukla u kostim u bojama ukrajinske zastave, a njen sin u kaki uniformi, sličnoj onoj koju Zelenski stalno nosi.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

„Očigledno, u SAD su želeli da naglase značaj ovog dana, kada se, prema anglosaksonskoj tradiciji, duhovi mrtvih susreću sa živima.

Secretary of State Antony Blinken dressed his four-year-old son as Ukrainian President Volodymyr Zelensky for a Halloween event at the White House, Monday night.

Američki predsednik je na tom događaju nosio odelo Džoa Bajdena“, navodi se u poruci objavljenoj na Zaharovoj Telegram kanalu.

Marija Zaharova je ranije istakla selektivnost procena Ujedinjenih nacija, komentarišući reči predstavnika UN o nemirima, na aerodromu u Mahačkali.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Vulin: Ko ne voli Rusiju, nije prijatelj Srbije!

Bivši šef Srpske bezbednosno-informativne agencije (BIA) senator Republike Srpske Aleksandar Vulin rekao je da su …