Potpuni slom Srbije! Policija ne reaguje, na nasilje nad srpskim domaćinom! – VIDEO

Više poljoprivrednika na svojim traktorima došlo je u ulicu poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu i blokiralo vozila grupe muškaraca koji su prethodno blokirali prilaze kući Jovanova.

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević je na Tviteru objavio da su po članove SNS posle višečasovne blokade došla druga vozila i “evakuisala ih” iz ulice Jovanova.

Jovanov, inače član udruženja „Složni Pidikanci“ i jedan od organizatora protesta poljoprivrednika koji su ranije danas blokirali put ka Pančevu iz pravca Bavaništa, rekao je da mu grupa okupljena ispred njegove kuće nije pretila i da mu je samo rečeno da su tu jer su poslati i da moraju tu da budu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ispred svoje kuće je prepoznao ljude iz svog sela, među kojima su članovi mesnog odbora u Mesnoj zajednici i članovi SNS.

Tu su i predsednik Skupštine opštine Kovin Zoran Bradanji, pomoćnik predsednice opštine Dušan Maksimović (o cijoj smo diplomi već pisali i zbog koje je prećeno lokalnom novinaru) i načelnik Hitne medicinske pomoći u Kovinu Srđan Nenek.

„Zagradili su kolima dva izlaza koja imam i ne daju da iko izađe. Imam dvoje male dece, koja su bolesna i imali su zakazan pregled. Nisu mogli da izađu na ulicu i nisu smeli da izađu jer su blokirali put“, kazao je Jovanov za N1.

Upitan zbog čega su ti ljudi ispred njegove kuće, sagovornik N1 navodi da „upada u oči“ jer je jedan od organizatora prtesta poljoprivrednika.

Policija je, prema njegovim rečima, izašla na teren posle više poziva i više od sat i po vremena čekanja.

Međutim, kazali su da nemaju ingerenciju da okupljenu grupu sklone odatle i obećali da će poslati pauk da ukloni vozilo koje je blokiralo prilaz imanju Jovanova.

„Pojavile su se dve-tri patorle ali ništa ne mogu da urade“, istakao je Jovanov.

On napominje da se brine za svoju bezbednost i bezbednost svoje prodice, a noćas će ga, dodaje, čuvati meštani koji su se „digli“ i koji će dežurati. Jovanov kaže da će noćas u njegovoj ulici biti između 50 i 60 traktora.

Posle višečasovne blokade onih koji su blokirali kuću Jovanova po njih su došla druga vozila i odvezla ih odatle, napisao je u ponedeljak uveče na Tviteru poslanik Demokratske stranke Srđan Milovojević, koji je takođe bio u Bavaništu.

N1/Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

“Rusi treba da nas se plaše”: Ako krenu, samleće ih…

Rusija treba da se plaši sukoba sa NATO-om jer bi se takav rat završio “neizbežnim …