Teroristi su razvili biološko oružje koje cilja na određene zemlje, tvrdi kinesko ministarstvo bezbednosti!

Prema kineskom Ministarstvu državne bezbednosti (MSS) teroristi su „naoružani“ genetskim oružjem stvorenim, od veštačke inteligencije koje će ciljati određene rase.

Ranije u oktobru, MSS je objavio saopštenje na VeChat-u u kojem upozorava da su neke nevladine organizacije regrutovale kineske „dobrovoljce“ za prikupljanje podataka o distribuciji biodiverziteta, pod krinkom istraživanja vrsta.

Izjava je otkrila da ovi entiteti razvijaju oružje koje će ciljati na genetske razlike povezane sa etničkom ili rasnom pripadnosti.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ministarstvo je upozorilo da je, za razliku od tradicionalnog biološkog i hemijskog oružja, “genetsko oružje lakše sakriti, varljivo, lako se širi i dugoročno štetno, teško sprečiti, izolovati i jeftino”.

Treći svetski rat će se voditi biološkim oružjem

Kada se koristi u ratu, genetsko oružje će imati “razorne” posledice, saopštilo je ministarstvo.

Tvrdilo se i da bi neke strane nacije mogle da napadnu svoje ljude, jer je organizacija koristila Kineze da ukradu podatke o vrstama, koji su zatim učitani u aplikaciju za pametne telefone.

Podaci sugerišu da ako se dovoljno ljudskih genetskih uzoraka unese u AI model, on može analizirati i razumeti jedinstvene genetske karakteristike svake etničke grupe.

Kinesko ministarstvo je savetovalo da je održavanje biološke bezbednosti “zajednička odgovornost celog društva”, dodajući da bi svi trebalo da uspostave “osećaj biosigurnosti i da izvuku mudrost iz lekcija naučenih u suočavanju sa rizicima biološke bezbednosti, kao što su vanredni slučajevi javnog zdravlja”.

Vest dolazi dve godine, nakon što je u izveštaju sugerisano da se kineski naučnici pripremaju za Treći svetski rat koji će se voditi biološkim i genetskim oružjem.

Šokantni dokument upozorava da će biološko i genetsko oružje biti „ključno oružje za pobedu“ tokom Trećeg svetskog rata, a autori su takođe detaljno opisali savršene uslove za puštanje biološkog oružja.

Autori su, čak dokumentovali uticaj takvog razornog oružja, na „neprijateljski medicinski sistem“.

Ovaj najnoviji dokaz da je Peking razmatrao vojni potencijal SARS koronavirusa još 2015. godine, takođe je izazvao zabrinutost u vezi sa uzrokom COVID-19, a neki zvaničnici su insistirali da je virus pobegao iz kineske laboratorije.

Dosije naučnika i zdravstvenih zvaničnika Narodne oslobodilačke vojske analizirao je manipulaciju bolešću, kako bi se napravilo oružje na jedinstven način.

Saopštenje Ministarstva sledi upozorenje RFK Jr

Saopštenje ministarstva dolazi nakon tvrdnje predsedničkog kandidata Roberta F. Kenedija Jr. (RFK Jr.) da je COVID-19 bio „etnički ciljan“, kako ne bi pogodio Kineze ili Jevreje.

RFK Jr. rekao je ovo na događaju u restoranu Toni’s Di Napoli, na Upper East Side-u u Njujorku. Nezavisni kandidat je publici predstavio i svoj stav o vakcinama.

Prema RFK. Mlađeg, COVID-19 je bio „etnički ciljan“, a oni najimuniji bili su „Aškenaski Jevreji i Kinezi“.

On je dodao da ostaje da se vidi da li je koronavirus „namerno ciljan ili ne ali postoje dokumenti koji pokazuju rasne ili etničke razlike i uticaj“.

RFK Jr. takođe je sugerisao da vlasti trenutno razvijaju biološko oružje koje će učiniti da COVID-19 izgleda, „kao šetnja parkom“.

Portparol Lige za borbu protiv klevete (ADL) uvređen je izjavom RFK Jr.

„Tvrdnja da je COVID-19 bio biološko oružje koje su stvorili Kinezi ili Jevreji za napad na belce i crnce je duboko uvredljiva i doprinosi sinofobskim i antisemitskim teorijama zavere o COVID-19 za koje smo videli da se razvijaju u poslednje tri godine, “, rekao je portparol ADL-a.

RFK Jr. on je takođe rekao da javnost, već zna da Kina troši stotine miliona dolara na razvoj etničkog biološkog oružja, baš kao što SAD razvijaju etničko biološko oružje.

Tvrdio je da su prikupljali ruski i kineski DNK da bi „ciljali ljude po rasi“.

Predsednički kandidat je primetio da je studija o virusu COVID-19 iz 2021. otkrila da bolest „izgleda da nesrazmerno utiče na određene rase, jer je mesto spajanja furina najkompatibilnije sa crncima i belcima, a najmanje kompatibilno sa etničkim Kinezima, Fincima i Jevrejima Aškenaza.

„U tom smislu, on služi kao svojevrsni dokaz koncepta za etnički ciljano biološko oružje. Međutim, RFK Jr. on je insistirao na tome da nikada nije implicirao da je etnički efekat „namerno osmišljen“.

Kenedi je tvrdio da su optužbe da je antisemit deo klevetničke kampanje koju su vodili mejnstrim mediji, kako bi ga diskreditovali kao ludaka, a time i vezu, da diskredituju navodna „otkrića istinske korupcije i dosluha“.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Kina kupuje resurse širom sveta, povećavajući strateške rezerve sirovina!

Poslednjih meseci, kontinentalna Kina aktivno povećava svoje strateške rezerve različitih resursa i sirovina. Peking kupuje …