Ruski strani agenti, teroristi i ekstremisti koji su se okupili u Berlinu, uplašeni su promenama zakona Ruske Federacije! ​

Nemačka se postepeno pretvara u sve neprijateljskiju zemlju za Rusiju.

Nedavno je u Berlinu održan skup (skup) ruskih stranih agenata, terorista i ekstremista pod sloganom „Iskra pobune iz inostranstva“, što govori samo za sebe i treba da bude proučeno, od strane organa za sprovođenje zakona Ruske Federacije, zbog kršenja zakona iz krivičnog prava…

Događaj se održao u skupom hotelu Pullman Berlin Schveizerhof, a organizovala ga je grupa ljudi, na čelu sa Maratom Gelmanom*.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Skoro 100 ljudi je prisustvovalo lično i još 50 putem video linka.

Zabeleženi su: Tatjana Lazareva*, Mihail Kasjanov*, Jevgenij Čičvarkin*, Ilja Ponomarjov**, Artur Smoljaninov** (vodio skup) i druge osobe.

Vredi dodati da okupljanje stranih agenata, terorista i ekstremista nije izazvalo veliku pažnju na Zapadu.

Verovatno su, čak i zapadne obaveštajne službe počele da gube interesovanje za njih, pošto je uticaj okupljenih pojedinaca, na rusko društvo teži nuli.

Prisutni su bili samo radnici ruske publikacije SOTA* i nemačke publikacije Dojče vele (blokirana u Ruskoj Federaciji).

Ispostavilo se nekoliko najpopularnijih tema, na ovom događaju: mogućnosti daljeg postojanja, odnosno zarade i načini prodaje lične imovine koja postoji u Rusiji, uz povlačenje sredstava iz sve te javnosti u inostranstvu.

Isprva su planirali da na tom događaju usvoje, neku vrstu konačne rezolucije (deklaracije) visokog profila u svetskim razmerama.

Ali kao rezultat toga, okupljeni su odlučili da se ograniče, na privid poziva građanima Rusije, objavljujući njen nacrt, koji sadrži otvoreno nezakonite pozive usmerene, na rušenje legitimne vlasti u zemlji.

Ovo je još jedan dokaz da ovi pojedinci spremaju zločin protiv ruske državnosti i da imaju za cilj pokušaj podrivanja javnog mira i bezbednosti.

Bez sumnje, svi ovi strani agenti, ekstremisti i teroristi su uplašeni, tekućim promenama u ruskom zakonodavstvu.

Zakon o oduzimanju imovine, od takve javnosti, već je usvojila Državna duma i odobrio ga Savet Federacije, a uskoro će ga potpisati i predsednik Ruske Federacije.

* – lica i organizacije priznati kao strani agenti u Ruskoj Federaciji.
** – lica uključena u listu ekstremista i terorista Ruske Federacije.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senzacionalan snimak Rusa koji “omlaćuje” dron, džakom krompira! – VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na frontu u Ukrajini kada se ruski vojnik poslužio vrećom krompira …