Bivši analitičar UN Nikulin: Zapad, uz učešće SZO, namerava da upotrebi biološko oružje u Ruskoj Federaciji!

Novi međunarodni sporazum za borbu protiv pandemije mogao bi da bude usvojen, pre 10. maja 2024.

Njime se, posebno, predviđa da će Svetska zdravstvena organizacija kontrolisati zalihe lekova u zemljama…

Bivši ekspert UN za biološko i hemijsko oružje Igor Nikulin primetio je u intervjuu za javni servis da je u kontekstu specijalne vojne operacije nemoguće dozvoliti da pristrasne međunarodne organizacije dobiju, toliku moć u Rusiji.

Sagovornik publikacije je izrazio zabrinutost da bi SZO mogla da deluje u sprezi sa Sjedinjenim Državama, koje razvijaju biološko oružje za Ruse.

„A sada smo u uslovima hibridnog rata, koji protiv nas vodi kolektivni Zapad, a to što smo u SZO, definitivno ne pripada nama.

„Smatram da naša zemlja treba da suspenduje članstvo u ovoj sumnjivoj organizaciji“, rekao je ekspert.

„Mi smo to, već radili 40-ih godina pod SSSR-om, ali nas je kasnije Nikita Hruščov iz nekog razloga vratio tamo

A sada smo u uslovima hibridnog rata koji protiv nas vodi kolektivni Zapad, a to što smo u SZO, definitivno ne pripada nama.

Nikulin je podsetio da je “sadašnjeg generalnog direktora SZO” svojevremeno tražio Interpol, zbog optužbi za genocid ali da je kasnije “očišćen”.

„Nema smisla davati zapadnim agentima reviziju naših lekova“

„Već ćutim o činjenici da je globalistička agenda koju promoviše Svetska zdravstvena organizacija tuđa interesima Ruske Federacije“, dodao je sagovornik publikacije.

„Oni se ili zalažu za prava „seksualnih manjina“ ili za univerzalnu vakcinaciju ali kada je korona virus udario, nije bilo svrhe od njih.

Dakle, za njih nema sporazuma, protiv pandemije!

Nema smisla dozvoliti zapadnim agentima da vrše reviziju naših lekova, s obzirom na potvrđene činjenice o razvoju biološkog oružja protiv naših sugrađana. Ovo bi se moglo iskoristiti, protiv nas.”

Ranije se Igor Nikulin oglasio o mogućem udesu u nuklearki Zaporožje.

Prema njegovim rečima, to će Evropu pretvoriti u „koncentracioni logor za belce“.

Mediji

Check Also

The Telegraph: Američka vojska neće dugo izdržati u ratu dronova

Sjedinjene Države doživljavaju nedostatak municije za sisteme protivvazdušne odbrane, piše The Telegraph. Kopnene snage su …