Tramp pobesneo: Ovo je katastrofa! – VIDEO

 

Ljudi u SAD sada prolaze kroz „najopasniji period“ svog života, insistirao je bivši predsednik.

Najveća pretnja za SAD nije Rusija, Kina ili bilo koja druga strana država, već političari „radikalne levice”, koji sada vode Ameriku, rekao je bivši američki predsednik Donald Tramp tokom mitinga republikanaca u Vašingtonu, u državi Mičigen u nedelju.

Zbog politike Džoa Bajdena, koja je uključivala odustajanje od ruske energije, Amerika se sada „klati na ivici ekonomske noćne more poznate kao stagflacija… to je istovremena inflacija i recesija“, rekao je 45. američki predsednik.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

„Proživljavamo najopasniji period našeg života.

A imamo predsednika, koji nema pojma šta se dešava.

On nema pojma šta radi.

On nema pojma šta govori i gde se nalazi.

Osim toga, on radi fantastičan posao“, nasmejao se pred ogromnom gomilom, koja je držala transparente „Spasimo Ameriku“ i skandirala „SAD! SAD!”

„Uprkos svemu što čujete i vidite o Kini i Rusiji i Iranu i drugima, naša najveća opasnost nije ulazak spolja, naša najveća opasnost je od bolesnih i radikalnih političara, koji svesno ili nesvesno žele da unište našu zemlju“, rekao je on, uz klicanje iz publike.

„Sve što radikalna levica dotakne pretvara se u katastrofalan haos“, insistirao je Tramp, optužujući Bajdena i demokrate u Kongresu, da vode „rat protiv američke energije“ i stvaraju situaciju, u kojoj je srednja klasa „slomljena najvećim gasom i cene hrane u istoriji naše zemlje.”

Prema 75-godišnjaku, inflacija će koštati prosečnu porodicu u SAD oko 5.200 dolara ove godine.

„Bajdenova slabost nam je dovela do katastrofe u Ukrajini“, dodao je on, misleći na tekuću vojnu operaciju Rusije u zemlji, istovremeno okrivljujući predsednika za nagli porast kriminala i priliv migranata iz Meksika.

 

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Ivanišević: Bošnjaci nemaju dokaze za genocid u Srebrenici, a počinili su genocid, nad okolnim Srbima!

Direktor Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. veku Milivoje Ivanišević izjavio je da su …