Čeda i Šešelj Vučićevi cirkuzani kao fikus opozicija – VIDEO

Ko ima zlatan zub, a ko je previše gojazan da bi stao u garsonjeru – bile su teme oko kojih su se jutros u TV okršaju sukobili Vojislav Šešelj, lider SRS, i Čedomir Jovanović, predsednik LDP.

U jutarnjem programu TV “Pink” Jovanović i Šešelj su najpre zaratili oko političkih programa i ko jeste, a ko nije uz vlast. Svađa je zatim krenula u drugom smeru, pa je Jovanović počeo da proziva Šešelja zbog kilaže.

– Ne silaziš ovde sa Pinka, samo menjaš spratove. Ovde si više od Dee i Sarape – rekao je Jovanović, na šta je Šešelj odgovorio da je “iznajmio garsonjeru ovde”.

Jovanović je uzvratio da Šešelj ne može da stane u garsonjeru, aludirajući na njegovu kilažu.

– Treba ti više, treba ti 300 kvadrata – kazao je Jovanović.

Vodila se rasprava i oko izbora, a Jovanović je rekao da očekuje da ljudi budu odgovorniji od većine političara i da “postave ovakve pojave tamo gde im je mesto”, aludirajući na Šešelja.

– Šta sam ja, pojava? Je l ovo vređanje? Jesam ja pojava? – upitao je Šešelj.

– Da vojvodu postave tamo gde mu je mesto – odgovorio je Jovanović, na šta je Šešelj rekao da je to “već pristojnije”.

– Da otvoriš sedište stranke u Karlobagu, Ogulinu, Virovitici, Mostaru – rekao je Jovanović.

– Tamo ću jednom naoružan poći. Znaš li tu pesmu? – upitao je Šešelj.

– To si možda pevao sa Legijom kada si mu išao u posetu – odgovorio je Jovanović, na šta je Šešelj uzvratio da mu je Legija pričao o životnom putu Čede Jovanovića.

– Ti imaš istorijsih zasluga, jer si učestvovao u likvidaciji Đinđića, inače bih ja tebe davno pregazio na političkoj sceni. Ja tebe cenim zbog toga, bez obzira što su Englezi vodili glavne konce, to je imalo pozitivne efekte na srpsku istoriju – kazao je Šešelj.

Šešelj je prozivao Jovanovića i zbog toga što na izbore izlazi u koaliciji sa, između ostalih, Strankom Crnogoraca i romskim udruženjem. Šešelj je kazao kako Romi ne sumnjaju da Čeda ima neke slične stavove sa njima.

– Šta, imam zlatan zub? – upitao je Jovanović.

– Šta ja znam, nisam ti ja brojao zube – odgovorio je Šešelj, na šta je Jovanović uzvratio da su radikali brojali drugim ljudima zube.

Jovanović je istakao da misli da “svako ko ovo gleda zna šta predstavljam ja, a šta Šešelj”.

– Ja mislim da on nikog nije uverio da govori ono što misli. Mislim da je on zbog svoje kilometraže shvatio da lanac puca na najslabijima, pa zato pominje (ministarku) Zoranu Mihajlović. Nije naivan i zna s kim ima posla. Da ne pričam previše ni o sebi ni o gospodinu Šešelju. Nemamo pravo da prećutimo probleme – kazao je Jovanović.

Check Also

Kralj Bahreina i Putin – sudbina Bliskog Istoka postaje azijsko pitanje!

Kralj Bahreina Hamad bin Isa Al Kalifa boravio je u zvaničnoj poseti Moskvi, prenosi Al …