Dejan Lučić zapanjio javnost predviđanjem šta će se desiti sa Srbijom i sa Vučićem – VIDEO

U emisiji Intervju na TV Slavija pisac Dejan Lučić je objasnio reakciju građana na nasilje koje sprovodi trenutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Nije dobro što je najavio prisilnu vakcinaciju stanovništva i druge mere i sad je dobio adekvatnu reakciju nakon koje više ništa neće biti isto i narod polako shvata da oni ima vlast samo na papiru a da nije odluku ne može da sprovede, tako je bilo sa studentima a kasnije i građanima kad je najavio pa povukao policijski čas.

Zapad zna da on ne sme da potpiše nezavisnost Kosova i Metohije jer mu to Rusija ne dozvoljava – tvrdi Lučić i poručuje mu da Murat nije veliki vojskovođa i da nas više ne ponižava.

Lučić kaže da je Donald Tramp  protivnih svih balkanskih političara jer su oni svi zajedno vezani za Soroša.

– Soroš preko svojih ubačenih ljudi želi da izazove građanski rat u Srbiji, kao što je davno u NJu Jork tajmsu najavljeno da će se raspad SFRJ završiti građanskim ratom u Srbiji. Doktori iz Laze Lazarević znaju da je Vučić lud ali ne smeju o tome javno da govore. Potrebna je podrška SPC protestima da bi oni uspeli – tvrdi Lučić.

On dalje objašnjava da su službe bezbednosti u Srbiji upregnute su samo sa jednim ciljem a to je sačuvati režim i lik i delo Aleksandra Vučića i druge stvari ih uopšte ne zanimaju.

– Danas su pale na najniže grane u svojoj dugoj istoriji, iako su zaposleni veoma stručni. Strane službe preko domaćih izdajni pljačkaju nam državu i to najviše preko rudne rente.

Ako Vučić ostane Srbija će nestati, jer zamena stanovništva vodi direktno u nestanak naroda i države.

Vučić nas vređa i ponižava zato što mrzi Srbe i Srbiju i zato što je mnogo iskompleksiran – tvrdi Lučić.

VIDEO:

(Slavija info)

Check Also

Da li je era podmornica završena?

Tradicionalne podmornice nisu mnogo stare, piše The National Interest. Kako tehnologija napreduje, preti im ista …