Dejan Lučić zapanjio javnost predviđanjem šta će se desiti sa Srbijom i sa Vučićem – VIDEO

U emisiji Intervju na TV Slavija pisac Dejan Lučić je objasnio reakciju građana na nasilje koje sprovodi trenutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Nije dobro što je najavio prisilnu vakcinaciju stanovništva i druge mere i sad je dobio adekvatnu reakciju nakon koje više ništa neće biti isto i narod polako shvata da oni ima vlast samo na papiru a da nije odluku ne može da sprovede, tako je bilo sa studentima a kasnije i građanima kad je najavio pa povukao policijski čas.

Zapad zna da on ne sme da potpiše nezavisnost Kosova i Metohije jer mu to Rusija ne dozvoljava – tvrdi Lučić i poručuje mu da Murat nije veliki vojskovođa i da nas više ne ponižava.

Lučić kaže da je Donald Tramp  protivnih svih balkanskih političara jer su oni svi zajedno vezani za Soroša.

– Soroš preko svojih ubačenih ljudi želi da izazove građanski rat u Srbiji, kao što je davno u NJu Jork tajmsu najavljeno da će se raspad SFRJ završiti građanskim ratom u Srbiji. Doktori iz Laze Lazarević znaju da je Vučić lud ali ne smeju o tome javno da govore. Potrebna je podrška SPC protestima da bi oni uspeli – tvrdi Lučić.

On dalje objašnjava da su službe bezbednosti u Srbiji upregnute su samo sa jednim ciljem a to je sačuvati režim i lik i delo Aleksandra Vučića i druge stvari ih uopšte ne zanimaju.

– Danas su pale na najniže grane u svojoj dugoj istoriji, iako su zaposleni veoma stručni. Strane službe preko domaćih izdajni pljačkaju nam državu i to najviše preko rudne rente.

Ako Vučić ostane Srbija će nestati, jer zamena stanovništva vodi direktno u nestanak naroda i države.

Vučić nas vređa i ponižava zato što mrzi Srbe i Srbiju i zato što je mnogo iskompleksiran – tvrdi Lučić.

VIDEO:

(Slavija info)

Check Also

Amerika počinje da broji milijarde, koje je dala Ukrajini, sad se SAD drže za glavu ali ne svi

Korumpirani Vašington će nastaviti da toleriše ludorije Zelenskog, zahtevajući nove zalihe odbrane. Strpljenje ukrajinskih NATO …