Vučić potvrdio da su članovi SPS lopovi: Ne vole me jer ne mogu da kradu …

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da „neki ljudi” koji su došli da „ruše” Narodnu skupštinu tokom prethodnih nekoliko večeri nisu fer, aludirajući na članove Socijalističke partije Srbije (SPS), uz napomenu da će ta stranka od njega dobiti odgovor „za nekoliko dana ili nedelja”.

Predsednik je za saopštenje predsednika SPS, koji je naveo da Petar Škundrić, sin visokog funkcionera SPS-a koji je uhapšen tokom demonstracija u Beogradu, „nije član SPS-a”, „najgluplje objašnjenje koje je ikada čuo”.

„Nisam ja njih prevario kao oni mene 2008. godine… Uvek sam ih uzimao u Vladu (Srbije), iako nisam morao… Ako neko nije imao pravo da se žali onda su to (Škundrići), zato što su oni prebogati”, rekao je Vučić, prenosi Beta.

On je naveo i da je Dačić Škundriću „omogućio da dobije pola miliona evra” državnih para, kao i da „razume zašto je jedan deo SPS-a nezadovoljan”.

„Veliki broj funkcionera SPS-a misle da im je Vučić pokvario snove, ne vole me zato što ne mogu da kradu. Ogromna energija ulaže se protiv mene ili Srpske napredne stranke. Zamislite da umesto 180 imamo 124 poslanika, koliko sam bio u pravu kada sam govorio o tome”, rekao je predsednik.

Check Also

NATO namerava da i dalje koordiniše pomoć Ukrajini!

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je u četvrtak, 30. maja, na konferenciji u Pragu, najavio …