Republikanski advokat: “Dominion” nije pokrao izbore samo u SAD, potrebna masovna krivična istraga

Republikanski advokat Sidni Pauel obećala je da će razotkriti sve zvaničnike koji su pomogli u navodnoj krađi predsedničkih izbora u Americi koja je sprovedena uz pomoć mašine za glasanje „Dominion“.

Pauelova, koja zastupa bivšeg Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina u njegovoj pravnoj borbi o Rusijagetu, pozvala je u emisiji na kanalu Foks njuz na opsežnu istragu onoga što je opisala kao dugogodišnji obrazac mešanja u izbore.

Utvrdila je da je sistem za glasanje „Dominion“, jedan od najvećih proizvođača glasačkih mašina, „stvoren da proizvede izmenjene rezultate glasanja u Venecueli za socijalističkog lidera Huga Čaveza“. Pauelova tvrdi da je taj sistem – za koji je rekla da ga finansiraju Kuba, Kina kao i Karakas – malo više od operacije nameštanja izbora.

„Dominion je korišćen u celom svetu da se suprotstavi volji ljudi koji su želeli slobodu“, izjavila je ona i istakla da je predsednik Donald Tramp na ovim izborima pobedio ubedljivo.

Ona je rekla da se patriote sa dokazima o izbornoj manipulaciji svakodnevno javljaju i dokazuju da je stotine hiljada glasova umnoženo kako bi se Džou Bajdenu obezbedila pobeda.
„Potrebna je masovna krivična istraga i to će uticati na milione birača i izbore“, rekla je ona pozivajući gledaoce da „izađu sada i stanu na pravu stranu i prijave prevaru“, prenosi RT.

Pauelova je zabrinuta zbog toga što je u decembru krajnji rok da države potvrde svoje izborne rezultate, a uputila je i kritike Odeljenju za nacionalnu bezbednost i FBI.

Američki glasači u 28 država glasali su koristeći tehnologiju „Dominion“, uključujući i glasače u presudnim područjima za izbore – Džordžiji, Mičigenu, Arizoni i Nevadi. Kompanija koja je napravila glasačke mašine je međutim „kategorički demantovala“ da su moguće bilo kakve prevare.

Predsednik Donald Tramp optužio je ovaj softver da mu je izbrisao 2,7 miliona glasova u SAD, kao i da je veliki broj njegovih glasova, na stotine hiljada, pripisao Džou Bajdenu.

Check Also

Putin izdao upozorenje Zapadu, na proslavi Staljingradske pobede!

Ruski predsednik je osudio isporuke zapadnih tenkova Ukrajini, obećavajući odgovor, koji ide dalje od oklopnih …