Republikanski advokat: “Dominion” nije pokrao izbore samo u SAD, potrebna masovna krivična istraga

Republikanski advokat Sidni Pauel obećala je da će razotkriti sve zvaničnike koji su pomogli u navodnoj krađi predsedničkih izbora u Americi koja je sprovedena uz pomoć mašine za glasanje „Dominion“.

Pauelova, koja zastupa bivšeg Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina u njegovoj pravnoj borbi o Rusijagetu, pozvala je u emisiji na kanalu Foks njuz na opsežnu istragu onoga što je opisala kao dugogodišnji obrazac mešanja u izbore.

Utvrdila je da je sistem za glasanje „Dominion“, jedan od najvećih proizvođača glasačkih mašina, „stvoren da proizvede izmenjene rezultate glasanja u Venecueli za socijalističkog lidera Huga Čaveza“. Pauelova tvrdi da je taj sistem – za koji je rekla da ga finansiraju Kuba, Kina kao i Karakas – malo više od operacije nameštanja izbora.

„Dominion je korišćen u celom svetu da se suprotstavi volji ljudi koji su želeli slobodu“, izjavila je ona i istakla da je predsednik Donald Tramp na ovim izborima pobedio ubedljivo.

Ona je rekla da se patriote sa dokazima o izbornoj manipulaciji svakodnevno javljaju i dokazuju da je stotine hiljada glasova umnoženo kako bi se Džou Bajdenu obezbedila pobeda.
„Potrebna je masovna krivična istraga i to će uticati na milione birača i izbore“, rekla je ona pozivajući gledaoce da „izađu sada i stanu na pravu stranu i prijave prevaru“, prenosi RT.

Pauelova je zabrinuta zbog toga što je u decembru krajnji rok da države potvrde svoje izborne rezultate, a uputila je i kritike Odeljenju za nacionalnu bezbednost i FBI.

Američki glasači u 28 država glasali su koristeći tehnologiju „Dominion“, uključujući i glasače u presudnim područjima za izbore – Džordžiji, Mičigenu, Arizoni i Nevadi. Kompanija koja je napravila glasačke mašine je međutim „kategorički demantovala“ da su moguće bilo kakve prevare.

Predsednik Donald Tramp optužio je ovaj softver da mu je izbrisao 2,7 miliona glasova u SAD, kao i da je veliki broj njegovih glasova, na stotine hiljada, pripisao Džou Bajdenu.

Check Also

Još jedna taktička bravura Putina i Sija: Sukob u Ukrajini ostavio Tajvan bez obećanog zapadnog oružja!

Pomoć Kijevu iscrpila je zalihe oružja Zapada. Ispostavilo se da NATO uopšte, a posebno SAD, …