Šok tvrdnje srpskog advokata: Poslednji trzaj globalista je korona – EU se bukvalno raspada – OVO SE DEŠAVA – ŠOK VIDEO

“U Hagu se sada zapravo sudi za ubistva Albanaca, za Srbe se koriste termini „zatvorenik“, „zarobljenik“, zato ne verujem da će ih stići zaslužena kazna, kategoričan je gost „Srpskog sveta“

“Nisam optimista da će bilo šta u vezi sa trgovinom ljudskim organima biti predmet rada ovog suda u Hagu jer bi otvaranje tog problema neminovno dovelo do otkrivanja uloge dela NATO.

A tragovi vode do Vukovara i dr Vesne Bosanac, gde su pronađena tela sa rastruganim grudnim košem što ukazuje upravo na vađenje organa“, rekao je advokat Goran Petronijević, koji se ovim problemom bavio još dok je radio kao sudija na ispomoći u Peći 1998. i 1999. godine.

„Nemojmo se zavaravati da su Albanci osmislili sve to. Deo NATO stoji iza toga. Logistika je njihova. U Jadranu su bili stacionirani brodovi-bolnice gde su ti organi transplantirani. U ljudskom telu ima 58 parnih i neparnih organa, uključujući i kožu, kao najveći organ i kvalitetno telo, a kažu da su organi mladih devojaka najkvalitetnija, mogu da dosegnu sumu i do deset miliona dolara! Samo jedno telo““, i dodaje da su sistematski uništavani dokazi podsećajući na neobjašnjiv pad slovačkog aviona nad Mađarskom 2006. godine u kome se nalazilo 42 člana slovačkog kontigenta mirovne misije koji su se, posle šest meseci vraćali kući, noseći, po rečima brojnih svedoka, u tri velika aluminijumska kovčega, dokaze o trgovini ljudskim organima iz grobnice u okolini Podujeva.

Istragu je, kže vodio NATO, a porodice stradalih su za zataškavanje kasnije optužile Miroslava Lajčaka.

„U Hagu se sada zapravo sudi za ubistva Abanaca, za Srbe se koriste termini „zatvorenik“, „zarobljenik“, zato ne verujem da će ih stići zaslužena kazna, kategoričan je gost „Srpskog sveta“.

Goran Petronijević smatra da ćemo i dalje trpeti ogroman pritisak da priznamo Kosovo, ali da je u samoj Americi otvorena Pandorina kutija i da bukti rat između globalista i suverenista koji su za vreme Trampa maksimalno ojačali detaljno objašljavajući šta se sve promenilo.

„Poslednja pakost ili poslednji trzaj globalista bila je korona. EU se bukvalno raspadala jer su put Velike Britanije na ivici da je napuste i Mađarska, Italija, Češka, Slovačka, pa čak i jedna Danska, ali je korona zaustavila raspad EU, bar privremeno“, smatra g. Petronijević i dodaje da su te ucene davanjem 17 odsto svoje teritorije za obećanje da će, možda, jednog dana, ako se ne raspadne, Srbija ući u EU – apsurdne.

Takav pravni posao, sporazum ne postoji“, izričit je sagovornik „Srpskog sveta“.

U emisiji je bilo reči o jačanju Kine, koja je postala globalistički liderali na specifičan način, multipolarnosti kojom se uspostavlja ravnoteža moći, jačanju suverenista u Evropi, okupaciji Nemačke od kraja Drugog rata, globalistima koji koriste SAD i njene potencijale, ruskoj ideji evroazijskog tržišta od Lisabona do Vladivostoka, objavljenoj knjizi u Srbiji, Rusiji, a prevodi se i na italijanski – presude svetskim liderima za zločine počinjene tokom nelegalne akcije bombardovanja u čijem izricanju je učestvovao. Presuda a koja je kasnije, pod pritiskom – poništena.

„Zločin ne zastareva. Presuda je svojevrsni dnevnik rata sa podacima na dnevnom nivou. Utvrđeno je da je šteta između 80 i 120 miliona dolara, a oni se hvale i ističu kao su nam dali dve milijarde, ali – kredita“, ogorčen je Goran Petronijević.

VIDEO:

(in4s)

Check Also

Dejli mejl: Naučnici rešili misteriju čuvene crkve Đavolje pećine

Naučnici iz Finske uspeli su da razotkriju misteriju čuvene pećine Pirunkirkko, koja se naziva i …