Glumica očajna: Otpao joj vrh nosa nakon plastične operacije FOTO

Kineska pevačica i glumica Gao Liu doživela je veliki peh nakon plastične operacije.

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Weibo podelila fotografije nosa… odnosno nedostatka istog.

Naime, operacija je pošla naopako, pa je Gao Liu završila sa nekrozom nosa, što bi značilo da je to tkivo zapravo odumrlo. Sve popularnija kineska glumica se obratila plastičnom hirurgu, nakon što je dobila preporuku od prijatelja.

“Sve je trajalo četiri sata. Mislila sam da ću postati lepša posle operacije”, napisala je Liu, koju na Weibo platformi prati oko pet miliona ljudi.

Kako kaže, nakon operacije nos joj je često trnuo, nekoliko puta se upalio, a koža je postajala sve tamnija. Ona je spomenula da se osećala toliko loše, da je čak razmišljala o samoubistvu.

Naposletku je završila u bolnici, a zbog komplikacija će morati da sačeka bar još godinu dana kako bi mogla da joj se izvrši rekonstrukcija nosa.

Plastična hirurgija je veoma popularna u Kini, kako piše South China Morning Post. Gotovo dve trećine od 20 miliona ljudi koji su prošli kroz neke estetske zahvate, mlađi su od 30 godina. S obzirom na pravu “poplavu” operacija, nažalost, često se dešava da bude i dosta nestručnih.

Uprkos tome, broj nelicenciranih klinika za plastičnu hirurgiju u Kini premašio je 60.000 – ima ih šest puta više od regularnih i licenciranih.

Check Also

Naučnici razvili novi način za ubrzavanje regeneracije mišića, nakon povrede!

Naučnici sa Univerziteta u Barseloni otkrili su da se sve vrste povreda mišića mogu brže …